藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

南丫島遊船河 [複製鏈接]

[quote:40f9393069="Robert"][quote:40f9393069="dick&queenie"][quote:40f9393069="Robert"]Check 過百佳同埋惠康既網頁,原來最近係惠康︰
惠康 ~ 香港中環干諾道中8號交易廣場3號2樓
百佳 ~ 中環德輔道中 77 號 恒生大廈G 7 地下

有冇人知有冇第三個選擇?[/quote]

秘書...你唔記得我呢中環地頭蟲喇咩...你老婆大人都係中環人架...

照地理環境都應該係exchange square forum上面間惠康...即係你講第一間...我六點三倒都應該走得...

咁你係咪唔諗住南丫島食海鮮架喇...如果食既話我要zM朋友幫手訂...睇有冇得免加一呀荼芥呀咁...

q. [/quote]

來回船程差唔多要成個半鐘架喎,咁咪得番唔夠兩個鐘上岸同埋行去食海鮮,佢地又冇得釣夜魚;食海鮮既話每人要夾幾多錢呀?[/quote]

唔駛...單程都係半個鐘倒...幾多$好視乎order啲咩野食...我都講唔倒比你聽...係一般海鮮價囉...我就食唔食海鮮都冇所謂...還惦我自己都會响屋企整嚟比老公食 :

q. 8)
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:c6b1716c0e="dick&queenie"]
唔駛...單程都係半個鐘倒...幾多$好視乎order咩野食...我都講唔多比你聽...係一般海鮮價囉...我就食唔食海鮮都冇所謂...還惦我自己都會屋企整比老公食 :

q. 8)[/quote]
據有南丫島食海鮮經驗既鄰居報料,保守估計每人最少要預一百五十蚊倒,如果其他參加者唔反對既話都無妨 o既!有冇人反對呢?
贊成既參加者請表態︰

PS︰點解我 quote 既內容唔同左 o既? :
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

食海鮮開心D!贊成!

但到會都唔反對!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:af8b755d86="grassman"]食海鮮開心D!贊成!

但到會都唔反對![/quote]
一個贊成! :idea:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:257e9fb687="Robert"][quote:257e9fb687="dick&queenie"]
唔駛...單程都係半個鐘倒...幾多$好視乎order咩野食...我都講唔多比你聽...係一般海鮮價囉...我就食唔食海鮮都冇所謂...還惦我自己都會屋企整比老公食 :

據有南丫島食海鮮經驗既鄰居報料,保守估計每人最少要預一百五十蚊倒,如果其他參加者唔反對既話都無妨 o既!有冇人反對呢?
贊成既參加者請表態︰

PS︰點解我 quote 既內容唔同左 o既? :[/quote]

如果食海鮮既話減兩位......... :em09:
bikbark唔食得海鮮 到時我地島上再搵野食 :mrgreen:

叫龍蝦伊面,我地食龍蝦,你地食面囉!  又或者我買個雪芳蛋糕俾你地坐埋黎一齊食囉! :

食公仔麵!
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:75f27e78a3="hales"][quote:75f27e78a3="Robert"][quote:75f27e78a3="dick&queenie"]

贊成既參加者請表態︰

PS︰點解我 quote 既內容唔同左 o既? :[/quote]

如果食海鮮既話減兩位......... :em09:
bikbark唔食得海鮮 到時我地島上再搵野食 :mrgreen:[/quote]

咁咪叫番到會囉...我就好欣賞嗰啲細心同愛錫老婆0既男人架喇... :em11:

q.

:nowords:

bikbark

你好幸福呀...我腦工就... :dead:

q.