藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2904|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

開學啦 今早成功推左個女上校車 ~ [複製鏈接]

K1開學, 咁大個女第一次自己搭車,幾驚佢喊呀,好在成功左,YES !!!!! 8)

Re: 開學啦 今早成功推左個女上校車 ~

[quote:700f3fecf7="一家四口"]K1開學, 咁大個女第一次自己搭車,幾驚佢喊呀,好在成功左,YES !!!!! 8)[/quote]

邊間呀?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

荃灣荊冕堂囉。

上次你搵工人搵成點呀? 我個工人好落力 :  佢咪話有個32歲既表妹喺新加坡做左6年 上年12月至返左菲律賓搵工既 佢叫左佢表妹寄左張相來 問我可唔可以交比你睇 你而家仲有興趣嗎?

話我知你住A、B、C、D、E...邊間丫(佢話已經知你住幾樓 :em12: ) 我工人會即時將相送到。

[quote:6f8875d735="一家四口"]荃灣荊冕堂囉。[/quote]

佢地都收再我個女,但最後無揀佢! :

[quote:6f8875d735="一家四口"]
上次你搵工人搵成點呀? 我個工人好落力 :  佢咪話有個32歲既表妹喺新加坡做左6年 上年12月至返左菲律賓搵工既 佢叫左佢表妹寄左張相來 問我可唔可以交比你睇 你而家仲有興趣嗎?

話我知你住A、B、C、D、E...邊間丫(佢話已經知你住幾樓 :em12: ) 我工人會即時將相送到。[/quote]

我工人VISA未批,所以未知last day幾時。 好丫,先睇相呀!我住你樓下.......PM你喇!

原來我地兩個女差D做左同學仔 咁而家你個女讀邊間呀?洗唔洗衝出葵青區呀?

OK 張相晏D就送上你府上啦。

[quote:281878d217="一家四口"]原來我地兩個女差D做左同學仔 咁而家你個女讀邊間呀?洗唔洗衝出葵青區呀?

OK 張相晏D就送上你府上啦。[/quote]

唔啦!只搵間就近的,"學之園"!  但小學可能是仁立,因我係校友!

三年後 可能會喺仁立相見喎。

D相已經送左去你屋企啦 我工人帶埋我個女落去 仲同你個女玩左一陣TIM