藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

BB趕住出世 [複製鏈接]

Billy & Surwin

恭喜你地呀, 我好感動呀.... :face13:
上個星期仲同你老婆講緊DBB野, 今日咁快就出左世, BB急不及待要見你地呀.... 我都好想睇BB呀...:em12:
誠心祝你個BB健健康康, 媽咪快D復原。
BB似邊個多D呀?

[quote:d08b4c6cf8="Kiliyan"]恭喜晒呀!!!
好開心呀!仲要係女添!!恨死我呀~~~~~
順產+生女=我的夢想! 

~~呵~~

辛苦晒你地兩個!![/quote]

咁你要努力D啦..... :zdevil:

Billy 你個女好得意呀 我望左幅相好耐 哈...... :em04:

我上個星期六聽左一個母乳協會0既講座 你之前有冇聽過呀?

尊家話如果BB不飲奶 你唔使同佢張開佢個咀 只要將佢個咀仔0既上腭擺在乳頭附近 佢就會好自然咁張開咀巴喎 呢d係自然反應 唔知得唔得呢?

不過呢d野 講就容易 真正做就好難.......加油呀 Sure Win..... :yeah:

好大個bb呀.....
佢個樣懶洋洋咁 好得意呀........ :em04: