藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

BB趕住出世 [複製鏈接]

Re: BB趕住出世

[quote:9e2f55f333="Billy"]明明預產期係9月26日.
今日先至係8月26日.
食完晚飯無啦啦就"串"左羊水.

依家係醫院觀察緊.
如果再唔作動就要"吹"生.

好彩d野一早準備好.
不過薑醋就煲砌.
失晒預算... :em06:[/quote]

八月尾好嗯,處女座︰有頭腦及分析力強,大部分都很謙虛,他們踏實勤力而不膚淺,所以處女座的人都喜歡忙碌,他們不可以得閒沒事做,為他人服務是他們的人生目標。

放鬆o的啦 Billy,唔好太過緊張呀,頭先見倒你又興奮又緊張既樣,真係好替你開心,不過你要保留住自己既精神同埋心理質素呀!你仲要繼續支持你老婆架!
加油...努力...加油...努力...加油...努力... :yeah:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:8c4862bcd9="Billy"][quote:8c4862bcd9="wychan"]幾時可以出院呀???[/quote]

依家重未知.
我諗最快要到星期三.[/quote]
係咪一齊同BB出院呀?  :em04:

Billy諗左名未呀?

[quote:0d70bcfd6f="Billy"]諗過啦.
我姪女叩李芷婷.
我爸媽話想李芷X跟番.
要同老婆相量.[/quote]
睇 o下 lee 個網有冇用---> http://www.richyli.com/name/index.asp

[quote:f4d7f74dbc="Billy"][quote:f4d7f74dbc="Eddy Lam"][quote:f4d7f74dbc="Billy"]雖然真係幾辛苦.
但呢幾日同老婆一齊去面對.
又有另外一種體會同感受以前係唔會有既.
    [/quote]

有冇感覺以前聽到BB喊聲你會覺得好討厭 但而家冇晒呢種感覺
仲覺得15/16 唔聽唔舒服呢  [/quote]

如果你有病我都有病.
以前覺得bb喊真係好煩.
依家覺得好得意...     [/quote]

兩個都有病! :em17:

[quote:99ea754ed7="wychan"]好呀.. 好呀... 叔叔流晒口水啦...[/quote]

係喎!你同伯爵左 o的金魚未呀?你唔好諗住兩梳蕉去就算喎! :em12:

[quote:129f164a49="Billy"]如果要探bb早d呀.
我地呢排都好早訓.
因為半晚冇覺好訓... :dead:[/quote]
擒晚有冇人去你度探b女呀?

[quote:a37e3d739a="Billy"][quote:a37e3d739a="Robert"]擒晚有冇人去你度探b女呀? [/quote]

係呀.... :poor:[/quote]
點解咁既表情?好辛苦亞? :?