藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 30159|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

BB趕住出世 [複製鏈接]

Billy,代我地同你太太講聲,我地會支持佢o架~努力~~加油~~呀~~~
如要幫手(如︰抺家具,煮o下野食),我呢個師孻還可以幫到點點忙的! ops:

知道你已很忙碌,但都要好好照顧自己健康,不好讓Sure Win擔心啊!
:em09:

恭喜晒呀~ :yeah:

嘩~RC多個BB女喇~ :yeah:  :yeah:  :yeah:

[quote:9e36a30ddf="Kiliyan"]恭喜晒呀!!!
好開心呀!仲要係女添!!恨死我呀~~~~~
順產+生女=我的夢想! 

~~呵~~

辛苦晒你地兩個!![/quote]
祇要有夢想,凡事可成真! :em04:

阿 yan~又係同妳講人生道理o既時候喇 8)  
妳要堅持妳o既夢想 :face13: 唔好半途而廢 :em16: 繼續努力 :evil: 直至達到目標為止 :em11: 我相信妳係一個堅定不移o既人o黎o架

第一胎生仔咩,咪再生o羅~第二胎又係仔,咪再生多個之o麻~依~第三胎都係仔,繼續生啦~ :mrgreen:

寶寶好可愛呀~

乖寶寶~醒o下啦~