藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 30142|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

BB趕住出世 [複製鏈接]

Re: BB趕住出世

[quote:55f0c4443f="Billy"]明明預產期係9月26日.
今日先至係8月26日.
食完晚飯無啦啦就"串"左羊水.

依家係醫院觀察緊.
如果再唔作動就要"吹"生.

好彩d野一早準備好.
不過薑醋就煲砌.
失晒預算... :em06:[/quote]

加油...加油...      

恭喜   恭喜

[quote:5ea74ff2c9="Billy"][quote:5ea74ff2c9="wychan"]恭喜! 恭喜!

有冇去部產呀... :em01:  幾時組隊睇bb呀... [/quote]

有陪產呀.

訓左3個多鐘電話突然嚮.
跟住飛的去醫院.
去到時大約7點.
7點9就出世好彩趕得砌.

老婆話佢~3點鐘開始陣痛.[/quote]

响產房可唔可以影相呀??

[quote:87e80a00b8="Billy"][quote:87e80a00b8="Winnie the Pooh"][quote:87e80a00b8="Billy"][quote:87e80a00b8="wychan"]恭喜! 恭喜!

有冇去部產呀... :em01:  幾時組隊睇bb呀... [/quote]

有陪產呀.

跟住飛的去醫院.
去到時大約7點.

响產房可唔可以影相呀??[/quote]

我見有人影.
不過我手忙腳亂冇帶相機.
同小心左住醫生做野.
因為真係好似打仗咁架.[/quote]

THANKS....................

[quote:13e362b7da="Winnie the Pooh"][quote:13e362b7da="Billy"][quote:13e362b7da="Winnie the Pooh"][quote:13e362b7da="Billy"][quote:13e362b7da="wychan"]恭喜! 恭喜!

有陪產呀.

跟住飛的去醫院.
去到時大約7點.

响產房可唔可以影相呀??[/quote]

我見有人影.
不過我手忙腳亂冇帶相機.
同小心左住醫生做野.
因為真係好似打仗咁架.[/quote]

THANKS....................[/quote]

仲有點解你响屋企等嘅??
係唔係醫院唔可以俾你留响到呀??

[quote:a0cf097705="Billy"][quote:a0cf097705="Winnie the Pooh"]

仲有點解你响屋企等嘅??
係唔係醫院唔可以俾你留响到呀??[/quote]

前面都有講.
佢串左水但冇作動.
如果一兩日冇作動重要吹生.

可能一兩日都唔生住喎.
咪返屋企啦.
留係醫院都冇用.
點知都未訓醒就話生得.

如果開左幾度就緊係等啦.
不過有d人開幾度都要幾個鐘.
要等幾耐就要睇情況喇.[/quote]

原來係咁...............

好醜樣呀.........(我亞媽話要講反話如果唔係大個唔靚女)  h:  h:  h:

[quote:8a854cfc53="Billy"]老婆同我講明日可以出院喇. :yeah:[/quote]

:yeah:  :yeah:  :yeah:  :yeah:  :yeah: