藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

BB趕住出世 [複製鏈接]

[quote:13e362b7da="Winnie the Pooh"][quote:13e362b7da="Billy"][quote:13e362b7da="Winnie the Pooh"][quote:13e362b7da="Billy"][quote:13e362b7da="wychan"]恭喜! 恭喜!

有冇去部產呀... :em01:  幾時組隊睇bb呀... [/quote]

有陪產呀.

訓左3個多鐘電話突然嚮.
跟住飛的去醫院.
去到時大約7點.
7點9就出世好彩趕得砌.

老婆話佢~3點鐘開始陣痛.[/quote]

响產房可唔可以影相呀??[/quote]

我見有人影.
不過我手忙腳亂冇帶相機.
同小心左住醫生做野.
因為真係好似打仗咁架.[/quote]

THANKS....................[/quote]

仲有點解你响屋企等嘅??
係唔係醫院唔可以俾你留响到呀??

恭喜你 ! 升級做了爸爸 !    
\'Blue\' :yeah: :yeah:

恭喜您o地

恭喜恭喜 !!
大眼

[quote:c749691c4b="Billy"]我見有人影.
不過我手忙腳亂冇帶相機.
同小心左住醫生做野.
因為真係好似打仗咁架.[/quote]

等你平時咁老定呀o拿!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:b320210c4e="wychan"]幾時可以出院呀???[/quote]

依家重未知.
我諗最快要到星期三.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:cd1609eb53="Winnie the Pooh"]

仲有點解你响屋企等嘅??
係唔係醫院唔可以俾你留响到呀??[/quote]

前面都有講.
佢串左水但冇作動.
如果一兩日冇作動重要吹生.

可能一兩日都唔生住喎.
咪返屋企啦.
留係醫院都冇用.
點知都未訓醒就話生得.

如果開左幾度就緊係等啦.
不過有d人開幾度都要幾個鐘.
要等幾耐就要睇情況喇.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:8c4862bcd9="Billy"][quote:8c4862bcd9="wychan"]幾時可以出院呀???[/quote]

依家重未知.
我諗最快要到星期三.[/quote]
係咪一齊同BB出院呀?  :em04:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

恭喜恭喜! 我終於可以開始準備BB衫了.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:9e36a30ddf="Kiliyan"]恭喜晒呀!!!
好開心呀!仲要係女添!!恨死我呀~~~~~
順產+生女=我的夢想! 

~~呵~~

辛苦晒你地兩個!![/quote]
祇要有夢想,凡事可成真! :em04:

阿 yan~又係同妳講人生道理o既時候喇 8)  
妳要堅持妳o既夢想 :face13: 唔好半途而廢 :em16: 繼續努力 :evil: 直至達到目標為止 :em11: 我相信妳係一個堅定不移o既人o黎o架

第一胎生仔咩,咪再生o羅~第二胎又係仔,咪再生多個之o麻~依~第三胎都係仔,繼續生啦~ :mrgreen:
:em09: