藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

BB趕住出世 [複製鏈接]

恭喜晒 !! 係咪好緊張 我聽到都鄧你緊張呀 我又好驚我第時係咁論盡 我梗係覺我同我老公 無你咁淡定呀 anyway 我都替你開心呀 我都好想好似sure win咁順產 但係醫生話我開始血壓高 可能未必得呀!!!
:em21: 我地係一家人呀

恭喜!!
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

好開心呀. 恭喜你地呀.   
===

:em19: 恭喜你地!!
藍澄灣內三口子的家........John Esther & Hei Hei :em21:

[quote:5ea74ff2c9="Billy"][quote:5ea74ff2c9="wychan"]恭喜! 恭喜!

有冇去部產呀... :em01:  幾時組隊睇bb呀... [/quote]

有陪產呀.

訓左3個多鐘電話突然嚮.
跟住飛的去醫院.
去到時大約7點.
7點9就出世好彩趕得砌.

老婆話佢~3點鐘開始陣痛.[/quote]

响產房可唔可以影相呀??

恭喜哂~~~ :em11:
JANICE :em11:

[quote:d08b4c6cf8="Kiliyan"]恭喜晒呀!!!
好開心呀!仲要係女添!!恨死我呀~~~~~
順產+生女=我的夢想! 

~~呵~~

辛苦晒你地兩個!![/quote]

咁你要努力D啦..... :zdevil:

[quote:3e6d29cdf3="Winnie the Pooh"][quote:3e6d29cdf3="Billy"][quote:3e6d29cdf3="wychan"]恭喜! 恭喜!

有冇去部產呀... :em01:  幾時組隊睇bb呀... [/quote]

有陪產呀.

跟住飛的去醫院.
去到時大約7點.

响產房可唔可以影相呀??[/quote]

我見有人影.
不過我手忙腳亂冇帶相機.
同小心左住醫生做野.
因為真係好似打仗咁架.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

幾時可以出院呀???
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:87e80a00b8="Billy"][quote:87e80a00b8="Winnie the Pooh"][quote:87e80a00b8="Billy"][quote:87e80a00b8="wychan"]恭喜! 恭喜!

有陪產呀.

跟住飛的去醫院.
去到時大約7點.

响產房可唔可以影相呀??[/quote]

我見有人影.
不過我手忙腳亂冇帶相機.
同小心左住醫生做野.
因為真係好似打仗咁架.[/quote]

THANKS....................