藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 30042|回復: 138
打印 上一主題 下一主題

BB趕住出世 [複製鏈接]

明明預產期係9月26日.
今日先至係8月26日.
食完晚飯無啦啦就"串"左羊水.

依家係醫院觀察緊.
如果再唔作動就要"吹"生.

好彩d野一早準備好.
不過薑醋就煲砌.
失晒預算... :em06:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Re: BB趕住出世

[quote:55f0c4443f="Billy"]明明預產期係9月26日.
今日先至係8月26日.

依家係醫院觀察緊.

好彩d野一早準備好.
不過薑醋就煲砌.
失晒預算... :em06:[/quote]

加油...加油...      

Re: BB趕住出世

[quote:9e2f55f333="Billy"]明明預產期係9月26日.
今日先至係8月26日.

依家係醫院觀察緊.

好彩d野一早準備好.
不過薑醋就煲砌.
失晒預算... :em06:[/quote]

八月尾好嗯,處女座︰有頭腦及分析力強,大部分都很謙虛,他們踏實勤力而不膚淺,所以處女座的人都喜歡忙碌,他們不可以得閒沒事做,為他人服務是他們的人生目標。

放鬆o的啦 Billy,唔好太過緊張呀,頭先見倒你又興奮又緊張既樣,真係好替你開心,不過你要保留住自己既精神同埋心理質素呀!你仲要繼續支持你老婆架!
加油...努力...加油...努力...加油...努力... :yeah:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

8月好過9月,第時3歲都趕得切入學丫馬  最緊要BB健康就得。

但吹生係比自然分免更辛苦,希望你地個BB快D自己出來就好啦 8)

祝媽咪同BB都身體健康!

媽咪 努力啊 !

Billy,代我地同你太太講聲,我地會支持佢o架~努力~~加油~~呀~~~
如要幫手(如︰抺家具,煮o下野食),我呢個師孻還可以幫到點點忙的! ops:

知道你已很忙碌,但都要好好照顧自己健康,不好讓Sure Win擔心啊!
:em09:

:shock: 今早7點46分. BB已經搶閘出世喇.

生左個女重2.54KG.
係順產重係好順利果隻..

[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

恭喜晒呀~ :yeah:

嘩~RC多個BB女喇~ :yeah:  :yeah:  :yeah:
:em09:

Billy

恭喜! 恭喜!

恭喜   恭喜

嘩嘩嘩!!!恭喜恭喜 :em19: 好開心呀 !!