藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

BB趕住出世 [複製鏈接]

[quote:8a854cfc53="Billy"]老婆同我講明日可以出院喇. :yeah:[/quote]

:yeah:  :yeah:  :yeah:  :yeah:  :yeah:

好得意呀!  

(又真係幾似billy)

Wow!~ 忙搬屋 幾日無上黎就見到Billy榮升老豆 恭喜~恭喜~!
www.lightcreation.com.hk/lewis

BB女堂眉真係好似Billy!唔通囡囡多數似Daddy? 仔仔多數似Mummy?
Billy 俾多啲時间Sure Win 休息、唔好郁动咁多喎! 你自己都要抽時间休息,重要照顧BB添! 真係辛苦哂!
藍澄灣內三口子的家........John Esther & Hei Hei :em21:

[quote:ce0afce351="milk"][quote:ce0afce351="Kiliyan"]恭喜晒呀!!!
好開心呀!仲要係女添!!恨死我呀~~~~~
順產+生女=我的夢想! 

~~呵~~

辛苦晒你地兩個!![/quote]
祇要有夢想,凡事可成真! :em04:

阿 yan~又係同妳講人生道理o既時候喇 8)  
妳要堅持妳o既夢想 :face13: 唔好半途而廢 :em16: 繼續努力 :evil: 直至達到目標為止 :em11: 我相信妳係一個堅定不移o既人o黎o架

第一胎生仔咩,咪再生o羅~第二胎又係仔,咪再生多個之o麻~依~第三胎都係仔,繼續生啦~ :mrgreen:[/quote]

咁衰架你!~~~~~ :em20:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

嘩..bb好多頭髮呀..我出世果陣都好多頭髮架...烏卒卒的~
:wink:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:3b09018758="John & Esther"]BB女堂眉真係好似Billy!唔通囡囡多數似Daddy? 仔仔多數似Mummy?
Billy 俾多啲時间Sure Win 休息、唔好郁动咁多喎! 你自己都要抽時间休息,重要照顧BB添! 真係辛苦哂![/quote]

喂人奶真係好難... :dead:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

是的,我也放棄了... :cry:

sure win 要努力呀! :em11:

[quote:8afa62c993="sunday"]是的,我也放棄了... :cry:

sure win 要努力呀! :em11:[/quote]

佢已經喂到發脾四喇... :nowords:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

sure win: 初初係咁架,俾多啲耐心啦! 初乳對BB好有益,就算飲几啖都好過冇飲。你有冇谷呀? 試多几次啦! 再唔得就隔住餐數飲奶粉再飲人奶,千祈唔好完全放棄。順產? 可以飲ホ瓜鱼湯,記得加薑煲黍飲。有冇飲產後奶粉呀?都有用架! 唔好吃肝臟、豆豉喎。

billy:你同佢講--餵人奶会好快瘦,特別个肚。 :em12:
藍澄灣內三口子的家........John Esther & Hei Hei :em21: