藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

BB趕住出世 [複製鏈接]

[quote:55b428fed5="Billy"][quote:55b428fed5="Jeffrey & Shirley"]雪梨問幾時有 BB 睇喎? :?:  ops:[/quote]

今個星期五剛好第十二朝.
星期五晚啦好唔好....[/quote]
你地三口子方便的話,就可以喇!

係咪今個星期五可以探bb啦?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:1172eb13d3="bikbark"]係咪今個星期五可以探bb啦?[/quote]

好呀.. 好呀... 叔叔流晒口水啦...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:99ea754ed7="wychan"]好呀.. 好呀... 叔叔流晒口水啦...[/quote]

係喎!你同伯爵左 o的金魚未呀?你唔好諗住兩梳蕉去就算喎! :em12:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:0cca8193a7="bikbark"]係咪今個星期五可以探bb啦?[/quote]

星期五晚ok啦.
不過就吓唔好太多人就ok喇...

期實老婆重座緊月星期六日都唔會出街.
所以星期六/日都ok架.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

BILLY ;我聽老人家講是一個月都晤可以出街 ; 同埋要用薑水沖涼 ! 免得吹了風 ! 將來就會成日頭痛 ! 晤知係堅定留 ! 不過都係以防萬一 !
JANICE :em11:

[quote:e471050cbd="OON"]BILLY ;我聽老人家講是一個月都晤可以出街 ; 同埋要用薑水沖涼 ! 免得吹了風 ! 將來就會成日頭痛 ! 晤知係堅定留 ! 不過都係以防萬一 ![/quote]

老人家的確有咁講但我覺得古代同依家衛生環境都唔同.
唔需要跟到足.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

如果要探bb早d呀.
我地呢排都好早訓.
因為半晚冇覺好訓... :dead:

[quote:129f164a49="Billy"]如果要探bb早d呀.
我地呢排都好早訓.
因為半晚冇覺好訓... :dead:[/quote]
擒晚有冇人去你度探b女呀?
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:de6ade3419="Robert"][quote:de6ade3419="Billy"]如果要探bb早d呀.
我地呢排都好早訓.
因為半晚冇覺好訓... :dead:[/quote]
擒晚有冇人去你度探b女呀? [/quote]

係呀.... :poor: