藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

H&H兄 [複製鏈接]

[quote:389547eebb="hales"][quote:389547eebb="dick&queenie"]兄...........佢唔係女!來咩[/quote]
係咩?? :em05: 我真係唔知喎.... :em05:  :em05:[/quote]

[quote:389547eebb="H&H"][quote:389547eebb="dick&queenie"][quote:389547eebb="H&H"][quote:389547eebb="dick&queenie"]saga....你倆又再唒花槍啦......個logo都好襯呀...
but 我想問...H 的另一個 H係..........??[/quote]
係.........................登登登登究竟想問乜?[/quote]

我問到咁明....who is your another half ....??
你都唔知我問咩.....有冇攪~~~~~~~~~~!
:em06:[/quote]係.......................你未見過架囉 向呢到冇register既囉 冇同大家打個招呼架 因為佢.......................怕醜 ops:

佢顧住玩winning eleven 7 嘛 咁我向度同你地傾計 咪唔駛搶住黎玩囉(p.s.我都識玩不過好水皮)[/quote]

大人.........你都好少留意我們的post 喎 :em12:  :em12:

[quote:94d41ac65d="dick&queenie"]兄...........佢唔係女!來咩[/quote]
其實我都想問呢個問題 :mrgreen:

咦!係喎 H&H唔係女仔來麼?????

[quote:ce4a7e7a59="dick&queenie"]兄...........佢唔係女!來咩[/quote]

我第一次睇到時都覺得好怪 H&H 明明係女仔黎既 :p
我仲以為係 hales 大哥尊稱添 :

[quote:b579a01cbb="Tomato"]咦!係喎 H&H唔係女仔來麼?????[/quote]
你講邊個H先?不過經常代言o個位應該係女仔啦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

睇來要做個會友性別一覽表先得了,大家都經常弄錯...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

喵~
證人一&二號: Mr&Mrs dick 證人三號: wychan 證人四&五號: 兩隻貓貓.....記得簽名會o麻.......
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

我記得之前有人死口話 wicyh 係女仔  8)

[quote:74a29be3af="saga"]我記得之前有人死口話 wicyh 係女仔  8)[/quote]
唔係呀化 :em03:  隻鴨仔係男仔黎架 :twisted:

[quote:8e4afef1c6="wicyh"][quote:8e4afef1c6="saga"]我記得之前有人死口話 wicyh 係女仔  8)[/quote]
唔係呀化 :em03:  隻鴨仔係男仔黎架 :twisted:[/quote]

pc duck 係男仔
但o個時有人話你係女仔 你唔記得咩?
仲係 hales kill post ...