藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

我買左張信哲演唱會飛 [複製鏈接]

[quote:ebea24204f="dracula"][quote:ebea24204f="Robert"][quote:ebea24204f="dracula"]"
咁你係咪門口賣"durn durn"糖個阿叔呀? :[/quote]
咁都俾你認得我,唉.唔好講咁多喇,你N年前o係學校門口問我借o個o的錢呀,
攞o黎買金魚o個o的呢,幾時還俾返我呀,連埋大二分息呀 :x[/quote]

夜喇! 我要訓喇! 有咩聽日返學先講啦~ 8)[/quote]唔怪得人家話香港教育制度唔好啦,讀咁多年都未畢到業! :nowords:
:em09:

[quote:84c3382716="milk"][quote:84c3382716="dracula"][quote:84c3382716="Robert"][quote:84c3382716="dracula"]"
咁你係咪門口賣"durn durn"糖個阿叔呀? :[/quote]
咁都俾你認得我,唉.唔好講咁多喇,你N年前o係學校門口問我借o個o的錢呀,
攞o黎買金魚o個o的呢,幾時還俾返我呀,連埋大二分息呀 :x[/quote]

夜喇! 我要訓喇! 有咩聽日返學先講啦~ 8)[/quote]唔怪得人家話香港教育制度唔好啦,讀咁多年都未畢到業! :nowords:[/quote]

妳少奶點同喎~ 我呢d 想o係社會大學畢業? 除非 :dead: 啦~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:467f61952d="milk"][quote:467f61952d="dracula"]

夜喇! 我要訓喇! 有咩聽日返學先講啦~ 8)[/quote]唔怪得人家話香港教育制度唔好啦,讀咁多年都未畢到業! :nowords:[/quote]

特殊學校 :
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

莫愁,咁有閒情吟詩呀!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:58ef33906c="Hotcake"][quote:58ef33906c="turbowing"][quote:58ef33906c="Hotcake"]仲有優客李林 佢既Just for you 認錯 不知所措 雖然當年收音機由朝播到晚 聽到有d厭 但隔了多年 攞番隻碟出黎播下 真係好正 不知不覺間好像又返番去某年寒冬的一個溫暖早上.......[/quote]

同道中人!!記得有次去CAMP (10+年前了......) 我張認錯錄滿了一餅120分鐘帶不停播播播播播播播播播播播播播播播播播播播播播諗起都.....

另外有冇聽林志炫D歌呢?
我覺得都很正啊~但感覺唔番優客李林那種feel..........
[/quote]

吓 真定假? 我當年有個同學 真係將首認錯錄滿成餅錄音帶 然後用佢部當時最新款的索尼 Walkman (幾羡慕 :face13: ) 日日係咁聽 諗起果陣時都覺得佢幾癫 : 宜家D歌? 播唔夠兩星期就已經比人話Out了[/quote]

是真的啊~

[quote:58ef33906c="Robert"][quote:58ef33906c="Hotcake"][quote:58ef33906c="turbowing"]
同道中人!!記得有次去CAMP (10+年前了......) 我張認錯錄滿了一餅120分鐘帶不停播播播播播播播播播播播播播播播播播播播播播諗起都.....

另外有冇聽林志炫D歌呢?
我覺得都很正啊~但感覺唔番優客李林那種feel..........
[/quote]

吓 真定假? 我當年有個同學 真係將首認錯錄滿成餅錄音帶 然後用佢部當時最新款的索尼 Walkman (幾羡慕 :face13: ) 日日係咁聽 諗起果陣時都覺得佢幾癫 : 宜家D歌? 播唔夠兩星期就已經比人話Out了[/quote]
其實你地有冇諗過你地係舊同學o黎o架! :em12:[/quote]

:?:
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04: