藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11029|回復: 34
打印 上一主題 下一主題

自然生定開刀呢? [複製鏈接]

如題啦......
純粹八卦 本人十年百載都唔會生住.... :mrgreen: 雖然我都有d渴望 ops: !!

Re: 自然生定開刀呢?

[quote:9bb52c4cb5="Tomato"]如題啦......
純粹八卦 本人十年百載都唔會生住.... :mrgreen: 雖然我都有d渴望 ops: !![/quote]

我太太會自然生 但佢怕會好痛...... :em01:  :em01:  :em01:

Re: 自然生定開刀呢?

[quote:8372b1b241="Winnie the Pooh"][quote:8372b1b241="Tomato"]如題啦......
純粹八卦 本人十年百載都唔會生住.... :mrgreen: 雖然我都有d渴望 ops: !![/quote]

我太太會自然生 但佢怕會好痛...... :em01:  :em01:  :em01:[/quote]

其實個個女人都怕痛架啦
聽講係私家生 痛0既時間會短D 因為如果佢見你生唔出 會打催生 唔知係咪真0既呢?

除非有其他意外.
如果唔係我同老婆都prefer自然生....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我見到我家姐自然生後BB出個時頭K住醫生要用鉗鉗出來之後BB個頭淤曬
仲話BB有危險要看這24小時有冇事 之後 我到自己生 已好怕 所以我開刀生.

開完刀清醒就不停減 :em06:  原因一醒第一個感覺就係個傷口好似
比火燒個種痛. 但人人唔同 我家姐再生第二個佢選擇左開刀 但佢就
話比起自然生 就一D都唔覺痛.

所以媽媽真係好偉大.

其實我諗將來我會開刀生....
因為聽過身邊ge人講自然生要等好耐 等於痛好耐...
雖然我又聽人講過 自然生好d 經歷過先係真正女人..
但係我寧願唔做女人 都唔想痛.....
自然生完又會痛....橫掂都痛 不如開刀生....
所以而家要比心機儲錢 等第日可以去私家生...呵呵呵!! :zdevil:

[quote:86ae8e8288="Tomato"]其實我諗將來我會開刀生....
所以而家要比心機儲錢 等第日可以去私家生...呵呵呵!! :zdevil:[/quote]

咁即係你都諗住生啦.
===

[quote:f960820293="Jess&Burns"][quote:f960820293="Tomato"]其實我諗將來我會開刀生....
所以而家要比心機儲錢 等第日可以去私家生...呵呵呵!! :zdevil:[/quote]

咁即係你都諗住生啦.[/quote]

生到就生啦......35歲之前有左就生啦!!不過今年同出年都唔會囉!!
35歲過後無就唔生lu...總之而家唔0向計劃中...

[quote:fdd6fd9e28="Tomato"][quote:fdd6fd9e28="Jess&Burns"][quote:fdd6fd9e28="Tomato"]其實我諗將來我會開刀生....

咁即係你都諗住生啦.[/quote]

生到就生啦......35歲之前有左就生啦!!不過今年同出年都唔會囉!!
35歲過後無就唔生lu...總之而家唔0向計劃中...[/quote]

我就無諗住生...因為我太怕痛啦.
開肚 都要擋啦. 我驚.
自然生 都要剪啦. 又驚.
我過唔到呢一關... 唔會生.
===

[quote:7afcc149e2="Tomato"]

35歲過後無就唔生lu...總之而家唔0向計劃中...[/quote]

如果真係諗住生早生好過遲生呀.
(我成日都係咁同自己講黎安慰自己 :em08: )
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]