藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

他媽哥池湊仔法! [複製鏈接]

所以 幾時都係返工好過湊仔 湊仔係24小時ON DUTY 冇放工時間架 :em18:

[quote:4b01f97a8a="一家四口"]所以 幾時都係返工好過湊仔 湊仔係24小時ON DUTY 冇放工時間架 :em18:[/quote]

雖然你眼都花埋,但憑你網名及言行,你都很愛你的家庭及子女,你會為自己無私的付出而自豪! :em11:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:fa7a404e21="grassman"][quote:fa7a404e21="一家四口"]所以 幾時都係返工好過湊仔 湊仔係24小時ON DUTY 冇放工時間架 :em18:[/quote]

雖然你眼都花埋,但憑你網名及言行,你都很愛你的家庭及子女,你會為自己無私的付出而自豪! :em11:[/quote]

講真,我真係冇咩耐性湊仔,不過,對仔女始終係親生既,投訴還投訴,都係要面對同負責,唯有多D做"賽後檢討",有時覺得簡直係"鬥智鬥力"

而家對仔女既方式唔同以前,我以前呀媽話咩就係咩(亦有好大可能係我自己唔用腦),邊識摶咀摶得咁快,呀媽講既野實ARM既,而家,佢地會有好多"點解要咁咁咁","為何要咁咁咁","做咩要咁咁咁",好多時真係唔識答。

好似我個仔幼稚園時問過我以下問題 :

(1) 做咩曱甴咁衰,上帝都要做佢地出來 ?
(2) 神喺住喺邊度架 ?
(3) 馬都跑得好快,做咩而家D人係都要搭車,唔搭校車,騎馬返學都可以丫

我自問細個果時係唔會諗埋D咁既野 :nowords:

[quote:acb3d5c7c6="一家四口"]

好似我個仔幼稚園時問過我以下問題 :

(2) 神喺住喺邊度架 ?
(3) 馬都跑得好快,做咩而家D人係都要搭車,唔搭校車,騎馬返學都可以丫

我自問細個果時係唔會諗埋D咁既野 :nowords:[/quote]

:em03:  :em03:  :em03:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:930ef1bdf7="一家四口"]好似我個仔幼稚園時問過我以下問題 :

(2) 神喺住喺邊度架 ? <---呢題我細時都問過主日學個Miss 同阿媽 :em17:

我自問細個果時係唔會諗埋D咁既野 :nowords:[/quote]小朋友o的問題真係會俾到好多樂趣大人  :yeah:

(唔好叫我生 :em16: )
:em09: