藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

婚紗相 [複製鏈接]

新天x... 個妝會比較濃 不過出lei d相都ok...
芝x... d sales 好nice...  有機會比您走所有底...  不過要慢慢傾... (spend 1xk已經有機會)
Mona...  比同系o既法x...差...
法x...  d相比較足料...  少d偷雞...
羅浮...  d師傅比較粗心... d相要慢慢睇...

[quote:bd6e46fbb8="bikbark"]  阿茄 點解突然想去影funsa相o既?  [/quote]
~~~
ops:  ops:  ops:
嘻嘻!其實呢已經計劃好出年結婚........... ops:
(我一定要0係入伙前結婚0架 如果唔結就無得住)

而家搞得0黎都差唔多,因為出年好多錢要駛 如果rc突然可以0係4月收樓就會大失預算 所以而家盡可能都會分散0黎搞 荷包無0禁傷嘛!

而且我男朋友平日唔請得假 一年只有暑假、年尾、復活節先可以話得閒d而家book都差唔多!!!
唉!總之做乜都要好好計劃啦!!!!

一生一次嘛!無乜幾可 (化妝)!!!!呵呵呵!!!!試0下個驚嚇程度都好   

呢度好多都人都就快新婚  :

去台灣影又平順便當旅行. :

honeymoon嗎?????嘻嘻!
我又真係未去過台灣呢..............

[quote:3524be42a1="Tomato"]honeymoon嗎?????嘻嘻!
我又真係未去過台灣呢..............[/quote]
我有個朋友經常過台灣o架,佢好似影過兩三輯funsa相,好似話影得幾好(我未睇過架o),要唔要我幫你問佢丫?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:e8eec45efa="Tomato"][quote:e8eec45efa="bikbark"]  阿茄 點解突然想去影funsa相o既?  [/quote]
~~~
ops:  ops:  ops:
嘻嘻!其實呢已經計劃好出年結婚........... ops:
(我一定要0係入伙前結婚0架 如果唔結就無得住)

而家搞得0黎都差唔多,因為出年好多錢要駛 如果rc突然可以0係4月收樓就會大失預算 所以而家盡可能都會分散0黎搞 荷包無0禁傷嘛!

而且我男朋友平日唔請得假 一年只有暑假、年尾、復活節先可以話得閒d而家book都差唔多!!!
唉!總之做乜都要好好計劃啦!!!!

一生一次嘛!無乜幾可 (化妝)!!!!呵呵呵!!!!試0下個驚嚇程度都好   [/quote]

恭喜晒!

會唔會好貴呢??我驚我男朋友唔制 因為我地可能無得去honeymoon :em06:

不過 我想知道點樣對抗sales0既明屈呢????我成曰聽人講 即使係揀個好cheap
0既package 但最後都要成皮野先走得  :em18:

[quote:a73306a6a5="Tomato"]會唔會好貴呢??我驚我男朋友唔制 因為我地可能無得去honeymoon :em06:

不過 我想知道點樣對抗sales0既明屈呢????我成曰聽人講 即使係揀個好cheap
0既package 但最後都要成皮野先走得  :em18:[/quote]
我聽結o左婚o既朋友講話一定要夠定力,差唔多o既相就揀一張起兩張止,package話包30張就同自己講要30張,如果一時心軟,就無人幫到你o地兩個啦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

0禁就要學0下董太:唔要....唔要....唔要 夠喇....夠喇....夠喇