藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5943|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

婚紗相 [複製鏈接]

嘻嘻!唔好意思...........我想問有無人已影或將會影婚紗相呢?? ops:

我想大家比個意見我 邊間平、信得過呢??
我有三位朋友仔剛在新x地影完 都話唔錯 你地覺得呢???

我打算同我男朋友影............ ops:  ops:

其實我要求好低 除左平之外 我希望化妝自然d 唔好好似夜總會lulu0禁(我平日都無化妝習慣 所以驚唔認得自己 8) )仲有d post唔好0禁作狀 我見d人影到又攬又錫又含情蜜蜜 真係打晒冷震 :em15:

有乜好介紹呢???? ops:

我個好朋友上星期六岩岩結左婚 我去左做姊妹.
佢 d 相影得好靚 個妝........... 可以話濃既 但唔叫好過份囉  
佢地係羅x宮影架 (如果我無記錯既話)  

我家姐上年係新x地影左結婚相.......因為呂x賢同鄺x荀影o個輯相好靚同好開心....佢地鐘意呢個feel.........不過都幾貴.......d相都幾ok........

我有朋友去過儷x影(豬皮做model o個間)佢賣點係可以去黃金海岸個會所影相..........但要另加價先入得去............如果入唔到個會所影........o個d影一般la

亦都有朋友去過法x影..........園景都ok........但室內景本人覺得out左少少.......

如果你唔急...........你可以等攪結婚/婚莎展先去睇..........到時可以一次過比較幾間價錢.....衫(包幾多套衫有時d衫會分級數.......價錢會唔同).......同埋包d咩(送幾多張相 size有幾大)......仲會有多d優惠..........

thank you 晒!
我聽聞話蒙羅麗爸都唔錯 但我個朋友影完...........好恐怖呀!影到佢好似發水面包0禁!

我冇影過呀.........不過聽返人講都幾辛苦...........o個次我同家姐去試衫.........個姐姐話影婚紗相最好簡有多d珠片.........因為lace 係入唔到鏡頭(遠鏡)........影出黎就會"白奶晒"睇唔到野.........仲有佢會叫你買個花球.........不過你去買個假的便可以............

阿茄 點解突然想去影funsa相o既?  
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:bc1e2f5fca="bikbark"]  阿茄 點解突然想去影funsa相o既?  [/quote]

好事近 :em12:

[quote:63e761bcf2="wicyh"]

好事近 :em12:[/quote]

點睇都似  :  

我見過一間叫做la marrixxx 見佢d相影得幾有廣告硬照feel 幾ying仔咁. 另外 gogoon d衫都好似幾靚 (我無識人影過o黎兩間)
不過影funsa相實係好造作o架啦 我有個女仔朋友平時又係唔化粧 個人又男仔頭性格 佢結婚時去影蒙羅麗瓜 嘩 真係十個朋友睇完十個都話唔認識相中人 你話幾勁  :em11:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:feb144de08="bikbark"]我見過一間叫做la marrixxx 見佢d相影得幾有廣告硬照feel 幾ying仔咁. 另外 gogoon d衫都好似幾靚 (我無識人影過o黎兩間)
不過影funsa相實係好造作o架啦 我有個女仔朋友平時又係唔化粧 個人又男仔頭性格 佢結婚時去影蒙羅麗瓜 嘩 真係十個朋友睇完十個都話唔認識相中人 你話幾勁  :em11:[/quote]向D大間D既影相鋪 好多時都係攪到真人唔似相中人.........引用我朋友果句 真係"化腐朽為神奇"! :em12:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~