藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

**(新)**8月份第二場: Aug 12 (Sat 6-8) 青衣公園 [複製鏈接]

日期:12-8-2006(六)
時間:晚上6-8
地點:青衣公園
對手: (IVAN) 綠衣keeper's Friend

1. Grassman
2. EpSon
3. Eddy
4. Chee
5. Patrick
6. Max=榮仔 (我都唔知幫邊一面)
7. Vincent
8. Nigel

NG: Stephen Billy John Busman Dracula Dennis

我地會深色同粉紅色為主

噚晚我地晚節不保 由領先6:1  到最後踢成7:7完場... :dead:

今朝帶個仔去青衣公園踢波 見到噚晚肥度踢o左出去個波 但因為度門鎖住
o左 只能望波輕嘆... :em06:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:f20d22d6bb="Eddy Lam"]噚晚我地晚節不保 由領先6:1  到最後踢成7:7完場... :dead:

今朝帶個仔去青衣公園踢波 見到噚晚肥度踢o左出去個波 但因為度門鎖住
o左 只能望波輕嘆... :em06:[/quote]

同個仔去到咁遠踢波! :em09:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:85ceb3e5b6="grassman"][quote:85ceb3e5b6="Eddy Lam"]噚晚我地晚節不保 由領先6:1  到最後踢成7:7完場... :dead:

同個仔去到咁遠踢波! :em09:[/quote]

呢個係今日行程之一... 首先去o左青怡某茶餐廳食早/午餐 跟住去踢波 跟住就去青衣公園裡面個水池餵魚 最後去埋冒險樂園先返屋企 而家個仔攰到訓o左 我就全身散晒... :dead:

[quote:1a903a0fe7="Eddy Lam"]噚晚我地晚節不保 由領先6:1  到最後踢成7:7完場... :dead:

WA~ 好壯烈喎! :sweat:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:bba0e84787="dracula"][quote:bba0e84787="Eddy Lam"]噚晚我地晚節不保 由領先6:1  到最後踢成7:7完場... :dead:

WA~ 好壯烈喎! :sweat:[/quote]

對手後生o麻.
呢個係我地RC對既特色有頭冇尾... :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:99283e7341="Billy"][quote:99283e7341="dracula"][quote:99283e7341="Eddy Lam"]噚晚我地晚節不保 由領先6:1  到最後踢成7:7完場... :dead:

對手後生o麻.
呢個係我地RC對既特色有頭冇尾... :[/quote]

如果唔係Vincent離門6碼打飛機同榮仔射中柱 個比數會更大...

[quote:af79380ffe="Eddy Lam"][quote:af79380ffe="Billy"][quote:af79380ffe="dracula"][quote:af79380ffe="Eddy Lam"]噚晚我地晚節不保 由領先6:1  到最後踢成7:7完場... :dead:

對手後生o麻.
呢個係我地RC對既特色有頭冇尾... :[/quote]

如果唔係Vincent離門6碼打飛機同榮仔射中柱 個比數會更大...[/quote]

d後衛走晒去射門怪唔得啦.... :em05:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

最緊要"Enjoy the Game!"
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!