藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

收樓第一件事 [複製鏈接]

[quote:f0a1228d68="Agnes&Henry"]車... 我覺得示範單位唔係好準咁既...

發展商個個同恒昌個個.... 恒昌大好多咁喎....

你地唔覺咩???[/quote]

恒昌果個主要係sell傢俬未必準既

[quote:557a047e3d="Tomato"]哈哈!
有無野都會大笑三聲!   仲要係傻笑................ :em17:  :em17:[/quote]

成你貴言係笑三聲 千祈 千祈 千祈 唔好喊三聲就好la. :em12:

lamlam....

你好快d吐口水講過喎.......... 醜既唔靈好既靈喎......

wicyh...

示範單位又好多雜物同無聊唔等駛既野..... 阻住晒....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:c64fb8c6fc="Agnes&Henry"]lamlam....

你好快d吐口水講過喎.......... 醜既唔靈好既靈喎......

wicyh...

示範單位又好多雜物同無聊唔等駛既野..... 阻住晒....[/quote]

Choi Choi Choi 醜既唔靈好既靈......

望下個景先因為買呢層樓好大因素為左個泳池景然後先:em21:

[quote:ed896a31d7="yo & lok"]望下個景先因為買呢層樓好大因素為左個泳池景然後先:em21:[/quote]
喵~
冇錯 冇錯 幾大都望o下個view 先 睇o下同心目中有冇分別!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

訓响地下........閉眼....
睇下係唔係發夢...

[quote:6bffcdfaf9="Mr. & Mrs. FireFire"]訓响地下........閉眼....
睇下係唔係發夢... [/quote]
喵~
咁貓貓就係你上面行過 睇o下你痛唔痛...
說笑...說笑...
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

唔好...... :em09: ...
死人架.... :em18:

[quote:51e8a55ace="diedsee"]我都係望個景先 :mrgreen:[/quote]

我都係望下窗出面d景先..