藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Patrick Cherry
打印 上一主題 下一主題

銀行按揭 [複製鏈接]

我都想去聽 但係我星期三唔方便....... :em01:

大新今日比左個電話我話明早先至可以覆實 佢地架答覆好似幾樂觀 所以我想等埋大新架offer先至一次過約 所以約citibank可能要推遲幾日...抱歉!!
無論如何 明天會有齊所有決定.... :mrgreen:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

什麼叫做同業拆息?

[quote:350265748b="atrick & Cherry"]大新今日比左個電話我話明早先至可以覆實 佢地架答覆好似幾樂觀 所以我想等埋大新架offer先至一次過約 所以約citibank可能要推遲幾日...抱歉!!
無論如何 明天會有齊所有決定.... :mrgreen:[/quote]

等你好消息啦!

Thanks!

Cel

今日會考放榜...我隻佬去唔到....

[quote:a52e654ccf="Tomato"]今日會考放榜...我隻佬去唔到....[/quote]

已經取消左啦 傻妹......

[quote:5d72985836="女"][quote:5d72985836="Tomato"]今日會考放榜...我隻佬去唔到....[/quote]

已經取消左啦 傻妹...... [/quote]

0下......係咩係咩 h:

[quote:ac442550a3="atrick & Cherry"]大新今日比左個電話我話明早先至可以覆實 佢地架答覆好似幾樂觀 所以我想等埋大新架offer先至一次過約 所以約citibank可能要推遲幾日...抱歉!!無論如何 明天會有齊所有決定.... :mrgreen:[/quote]

TO茄.... :em17:

[quote:8766d380f3="Henry So"]什麼叫做同業拆息?[/quote]

其實我都唔係好明 不過你可以睇下以下嘅Links:

http://td.hkii.org/investu/168ch4/4-8.php

http://www.cuhk.hk/eco/cyber/Hibor.html

Cel

BOC reduce P rate :em04:  from 8.25 to 8... today