藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Patrick Cherry
打印 上一主題 下一主題

銀行按揭 [複製鏈接]

今日我同佢地有傾過 佢暗示如果我地多人做按揭 息日重有等得傾 希望開會架時候大家一齊再同佢講數. :em13:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:ae7d5cc290="atrick & Cherry"]今日我同佢地有傾過 佢暗示如果我地多人做按揭 息日重有等得傾 希望開會架時候大家一齊再同佢講數. :em13:[/quote]

係唔係一齊要求全期 P-3.25 至 P-3.50 :em12: ,等佢地落地還錢呀!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

有無人知 hs bank "Mortgage-Link" 個 rate 做梗幾多?

[quote:1b4fca0052="Robert"][quote:1b4fca0052="atrick & Cherry"]今日我同佢地有傾過 佢暗示如果我地多人做按揭 息日重有等得傾 希望開會架時候大家一齊再同佢講數. :em13:[/quote]

係唔係一齊要求全期 P-3.25 至 P-3.50 :em12: ,等佢地落地還錢呀![/quote]

citibank昨天覆咗我 因為佢地近來太多新樓盤做 抽唔到時間去我地尼邊 只系可以約响側魚涌佢地總行見 佢地重話上次比架息口巳經好儘 公司這冇嘜下調空間 如果要約日期約星期三 而時間系7點 大家有冇問題呀.
另我又聯絡咗大新 佢地話有得傾 我會星期一約佢地再傾吓可唔可以再底d 星期一晚上覆.....
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

我老公都話想去喎. Patrick 可唔可以比個電話no.我.
===

[quote:d657887897="atrick & Cherry"][quote:d657887897="Robert"][quote:d657887897="atrick & Cherry"]今日我同佢地有傾過 佢暗示如果我地多人做按揭 息日重有等得傾 希望開會架時候大家一齊再同佢講數. :em13:[/quote]

係唔係一齊要求全期 P-3.25 至 P-3.50 :em12: ,等佢地落地還錢呀![/quote]

citibank昨天覆咗我 因為佢地近來太多新樓盤做 抽唔到時間去我地尼邊 只系可以約响側魚涌佢地總行見 佢地重話上次比架息口巳經好儘 公司這冇嘜下調空間 如果要約日期約星期三 而時間系7點 大家有冇問題呀.
另我又聯絡咗大新 佢地話有得傾 我會星期一約佢地再傾吓可唔可以再底d 星期一晚上覆.....[/quote]

Patrick & Cherry

Thank you so much for your arrangement!!!!
I'm OK on Wed.  

Cel

Thanks Patrick & Cherry too.

I will be a/v on Wed too. (9/8 or 16/8).
大眼

[quote:16d684f581="Cal & Cel"][quote:16d684f581="atrick & Cherry"][quote:16d684f581="Robert"][quote:16d684f581="atrick & Cherry"]今日我同佢地有傾過 佢暗示如果我地多人做按揭 息日重有等得傾 希望開會架時候大家一齊再同佢講數. :em13:[/quote]

citibank昨天覆我 因為佢地近來太多新樓盤做 抽唔到時間去我地尼邊 只系可以約o係魚涌佢地總行見 佢地重話上次比架息口巳經好儘 公司這冇嘜下調空間 如果要約日期約星期三 而時間系7點 大家有冇問題呀.
另我又聯絡大新 佢地話有得傾 我會星期一約佢地再傾可唔可以再底d 星期一晚上覆.....[/quote]

Patrick & Cherry

Thank you so much for your arrangement!!!!
I'm OK on Wed.  

Cel[/quote]

大家留意播,地點係 citibank 魚涌總行,日期係二零零六年八月九日星期三,時間係下午七點鐘喎!如果有興趣又有時間既,不妨到一到聽 o下!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:e09e3b2694="atrick & Cherry"][quote:e09e3b2694="維也納"]咁個d乜乜火險係咪要另外買

舊史同HSBC 做,唔使另外買既[/quote]

應該系要自己買 但我要問問 星期五覆你 因為天日要出trip 真系 :em06:[/quote]

RC 管理費 已包 大銀行唔駛另外買.

9/8 Wed I'm ok too
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~