藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Patrick Cherry
打印 上一主題 下一主題

銀行按揭 [複製鏈接]

[quote:589ff5de09="H&H"][quote:589ff5de09="atrick & Cherry"]而家有幾個街坊大約會約埋下星期內一齊去citibank叫佢再講解一次 因為佢地好似offer得比較好 時間多數系平日晚上 有興趣就pm我喇. :em19:[/quote]幾時呀???[/quote]

約緊 時間大約7點左右 有消息架時候會通知你地架啦 :mrgreen:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:121c1c1242="女"]請問你地知唔知律師費大約係幾多錢架?[/quote]自己搵,around 5K~7K!
:em09:

我都有興趣join呀 我都過罰息期 都諗緊轉 我做緊ICBC.

[quote:58eb046510="atrick & Cherry"][quote:58eb046510="H&H"][quote:58eb046510="atrick & Cherry"]而家有幾個街坊大約會約埋下星期內一齊去citibank叫佢再講解一次 因為佢地好似offer得比較好 時間多數系平日晚上 有興趣就pm我喇. :em19:[/quote]幾時呀???[/quote]

約緊 時間大約7點左右 有消息架時候會通知你地架啦 :mrgreen:[/quote]好好好等你地
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

雖然我睇唔明 但我隻佬睇得明 所以佢話想join埋你地去喎!!

[quote:6390413be2="milk"][quote:6390413be2="女"]請問你地知唔知律師費大約係幾多錢架?[/quote]自己搵,around 5K~7K![/quote]

你估如果我地group埋一齊搵律師 會唔會平d呢??

Cel

我都過左罰息期啦 ,都想轉按呢 ops: ,現在是BOC,P-2.8% :em18: ...

我都有興趣。唔知大家一起去轉按,會唔會多一Jetso呢 ?

另外,剛剛過了罰息期,(我估大家差不多時間),寫左一封信:申請減息 ...
大眼

CITIBANK話天日覆我時間同地點 一有消息我會第一時間post上網同通知有pm過我架街坊 :mrgreen:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:76cee84864="Cal & Cel"][quote:76cee84864="milk"][quote:76cee84864="女"]請問你地知唔知律師費大約係幾多錢架?[/quote]自己搵,around 5K~7K![/quote]

你估如果我地group埋一齊搵律師 會唔會平d呢??

Cel[/quote]

所以我同佢地傾系包埋轉按律師費 不過要鎖2年 :!: