藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 10259|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

8/4 業主大會 [複製鏈接]

有冇人會去?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Re: 8/4 業主大會

[quote:7448b2d334="grassman"]有冇人會去?[/quote]

我會去.
同上年一樣如果邊位不能出席可以寫受權書比我or期他人.
因為要minimum 10%人出席所以出席唔到都寫番張受權書啦.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Re: 8/4 業主大會

[quote:e8eda19437="Billy"][quote:e8eda19437="grassman"]有冇人會去?[/quote]

我會去.
同上年一樣如果邊位不能出席可以寫受權書比我or期他人.
因為要minimum 10%人出席所以出席唔到都寫番張受權書啦.[/quote]

我想補充少少:根據大廈公契所寫,o個十巴仙係指業主人數,並唔係指單位數目;例如一個單位有六個業主既名,咁即係話有六個業主既人數,如果本苑 o係 lee 個月內冇加到業主人數既話,根據管理處既資料,最少要有二百五十名業主既人數,Lee 個補選大會才會有法律效力,希望大家有時間既就出席啦!如果冇既話,都寫番封授權書啦! :em14:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

到~到~到~一定到~

希望其他業主能夠務必出席 :em11:
:em09:

放心 我實去...
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:9f7ddc4b70="atrick & Cherry"]放心 我實去... [/quote]
你可以唔去咩! :nowords:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:29b26a05fe="atrick & Cherry"]放心 我實去... [/quote]

廢話 :nowords:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:839cf2cb0d="milk"]到~到~到~一定到~

[/quote]

請問究竟係八月四定八月十一日開會呢?

[quote:795d738d01="一家四口"][quote:795d738d01="milk"]到~到~到~一定到~

[/quote]

請問究竟係八月四定八月十一日開會呢?[/quote]

8月4日業委補選.
8月11日業委開會.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

唔該晒!!