藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

軟硬long time no see [複製鏈接]

[quote:1bfc5cd39a="bikbark"]軟硬 x 達明[/quote]我對呢場有興趣~ :mrgreen:
:em09:

我睇左第一場..老實講真係麻麻囉(我意見)..
不過eric好勁呀..跳舞....

其實係要好"恨"睇佢o地一齊表現先會覺得好睇
不過我都係以fans心態去睇
:mrgreen:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

GOOD SHOW! hee... heee...

Cel

我買o左"軟硬製造" ... 等出vcd都等o左十幾年 :face13:
G :em21: P

今晚睇左軟硬 好開心!!!!!!!
阿 jan 仲除衫添 :p
除左開心 仲好感觸. 好似阿 jan 講 當初十幾歲開始聽佢地既 宜家都變左三字頭~
好懷念當時星期六晚等聽軟硬 每日放學趕返屋企聽海峰花園既時間~~~

[quote:5a50e7d246="gp"]我買o左"軟硬製造" ... 等出vcd都等o左十幾年 :face13:[/quote]
我都係 haha
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:142145e824="Ice"]今晚睇左軟硬 好開心!!!!!!!
除左開心 仲好感觸. 好似阿 jan 講 當初十幾歲開始聽佢地既 宜家都變左三字頭~
好懷念當時星期六晚等聽軟硬 每日放學趕返屋企聽海峰花園既時間~~~[/quote]
我反而有好幸福o既感覺 因為佢o地終於都再一齊上台表演 而我又可以參與其中 所以o個晚我全程都好high......

記得舊年亞jan talk show尾場 佢話知道有好多由細聽軟硬o既人支持佢先可以開到show 又多謝eric o個刻真係好感人呀.

我諗佢o地以後有20 30年o既"大型fans聚會"我都會去"pok"飛

[quote:57ce10bc7b="Ice"]今晚睇左軟硬 好開心!!!!!!!
好懷念當時星期六晚等聽軟硬 每日放學趕返屋企聽海峰花園既時間~~~[/quote]

.\ _ /.

昨夜睇左~有"老蜢"!!
正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正正
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04: