藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

軟硬long time no see [複製鏈接]

我會去睇8月3日果場!!
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

我會睇8月2日呀!
本來睇8月5日架..不過唔得閒..所以改左... :
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

haha 我聽晚同兩個小學同學睇 等我返o黎講晒d rundown呀 笑位俾你o地知 等你o地睇到無晒癮先 haha (癲o左)

係呢 你o地最想睇到咩環節呀?

仲有你o地有無買隻cd呀?
cd本書最尾o個頁最底寫住: 2007 softhard x tatming
(雖然舊年亞jan o既talk show最尾o個場已經有透露過)
好期待軟硬 x 達明 兩個組合都鍾意 可以一次過睇晒o既話真係不得了呢!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:9d45d3cec9="Kiliyan"]我會睇8月2日呀!
[/quote]

我都你8月2日去睇 !    
好鬼難買票 - 排了三個鐘頭隊 !
JANICE :em11:

哈哈 尋晚睇o左頭場 詳情唔講啦 因為依家d報紙連rundown都出埋......
如果唔係好識佢o地d歌o既朋友可能中場會有少少悶 因為連"軟硬癲台"o既歌都有......
可以o既話就聽返兩轉d舊歌先(兩轉夠啦 因為都係得o個兩隻舊碟)

尋晚嘉賓係黎老明 佢真係超頂癮 著斯文衫企直直咁唱"全日愛" 不過大家都超high 而我係第一次睇佢現場唱呢 (呢part可以講 因為晚晚唔同嘉賓 hehe)

但作為fans 尋晚真係好開心 因為好似個大party咁
大家想投入d就記住起身一齊跳一齊嗌啦!

tips:
可以o既話就早dd到場 門口有人形牌可以影相
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

bikbark

你有冇買佢地d記念品呀? 我想知條電話繩靚唔靚呀? 我個friend今晚去睇 我想叫佢買呀!

Cel

我買唔到呢 因為7點2去到附近
買o野o既龍已經係大蛇餅 我估排到入場都買唔到 我超無排隊耐性......

d產品其實幾靚o架 又有場地限量tee
如果你朋友可以早d去到o既話 應該都值得買o既.

oic.....咁我真係要早d去啦 我星期六睇呀 好緊張呀!

Cel

有相睇呢
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:e1b32095d9="OON"][quote:e1b32095d9="Kiliyan"]我會睇8月2日呀!
[/quote]

我都你8月2日去睇 !    
好鬼難買票 - 排了三個鐘頭隊 ![/quote]

我都係識人攞飛咋..所以d靚位0係8月5日 但果日我唔得閒所以幫人要左8月2日既飛囉...anyway期待~
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)