藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Agnes Henry
打印 上一主題 下一主題

不如講下你同你而家個另一半睇既第一場戲係乜? [複製鏈接]

七宗罪......都n年前啦 :em12:

拍拖前:失憶"界"女王
拍拖後TU :em12:

放咁多煙花做咩呀??放煙花羊咩咩咪唔可以陪豬豬囉 :em16:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

拍拖前: Titanic
拍拖後: 唔記得
最近: 向左走.向右走   

迴轉壽屍 (真係好 N 年前lu)
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

I haven't 拍拖 yet.   I hope I can answer this topic soon.

黃子華主演: 沙甸魚殺人事件
而家有三個願望,就係ng 洗做,有錢用,仲要有老公陪。hahahah~~~ 我地個web site 有新design 呀。 www.carrychris.com God Bless U ~ :em21:

[quote:19d6896a66="bobo"]我地係睇安娜與國皇[/quote]

1999 winter wor 8)

[quote:036a5845b3="Gi Gi"]I haven't 拍拖 yet.   I hope I can answer this topic soon.[/quote]

dracula ... wicyh ...

[quote:a28448298a="hales"][quote:a28448298a="bunnud"][quote:a28448298a="bikbark"][quote:a28448298a="bunnud"]好似係楊采妮同吳奇隆做果套梁祝[/quote]
嘩,bunnud你咁大膽,似記得又唔係好肯定o既情況下都仲敢回文,小心俾人罰扭耳仔喎  :em12:[/quote]

放心啦佢都唔記得喇咸豐年咁耐lu[/quote]
好似係9x年初咁上下[/quote]

94年的暑假啊就快10週年了

[quote:fca6ce5534="carry&chris"]黃子華主演: 沙甸魚殺人事件[/quote]

真係聽都未聽過...........是新片嗎??? :roll:  :roll: