藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Agnes Henry
打印 上一主題 下一主題

不如講下你同你而家個另一半睇既第一場戲係乜? [複製鏈接]

好似係楊采妮同吳奇隆做果套梁祝

[quote:c13d4c4104="bikbark"]拍拖前:小親親 (正式第一次兩個人去睇戲)
拍拖後:U-571[/quote]

kelly & aaron ~ :em09:

[quote:c1b2ac40c5="bunnud"]好似係楊采妮同吳奇隆做果套梁祝[/quote]
嘩,bunnud你咁大膽,似記得又唔係好肯定o既情況下都仲敢回文,小心俾人罰扭耳仔喎  :em12:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:1433ccbd45="bikbark"][quote:1433ccbd45="bunnud"]好似係楊采妮同吳奇隆做果套梁祝[/quote]
嘩,bunnud你咁大膽,似記得又唔係好肯定o既情況下都仲敢回文,小心俾人罰扭耳仔喎  :em12:[/quote]

放心啦佢都唔記得喇咸豐年咁耐lu

拖手前第一次睇戲:鐵面王子
拖手後:末日救未來

[quote:51fb9382ba="bunnud"][quote:51fb9382ba="bikbark"][quote:51fb9382ba="bunnud"]好似係楊采妮同吳奇隆做果套梁祝[/quote]
嘩,bunnud你咁大膽,似記得又唔係好肯定o既情況下都仲敢回文,小心俾人罰扭耳仔喎  :em12:[/quote]

放心啦佢都唔記得喇咸豐年咁耐lu[/quote]
好似係9x年初咁上下

我記得逃出魔幻紀喎... 講主角入左魔幻遊戲棋世界麻... ^o^
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

我地係睇安娜與國皇

[quote:34291a67c3="Agnes&Henry"]我記得逃出魔幻紀喎... 講主角入左魔幻遊戲棋世界麻... ^o^[/quote]

係呀.........都幾好睇o架.............   

[quote:42e5c5b488="bobo"]我地係睇安娜與國皇[/quote]

呢套戲我都好想睇..........但到而家都未睇.............