藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8569|回復: 40
打印 上一主題 下一主題

不如講下你同你而家個另一半睇既第一場戲係乜? [複製鏈接]

係乜係乜??

我呢......係"風雲"
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

之前提過 係 My Sassy Girl !! :em11:
Simpsons

愛回家

拍拖前:小親親 (正式第一次兩個人去睇戲)
拍拖後:U-571
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

嘩,咁講法.....你地識左冇奈喎......
唔,我同我另一半的第一套戲係
朱囉記第二集-----------迷失世界
些恐龍走來走去時,我仲借機會捉到佢好實。(^O^) pq (>_<)
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:1262ea8e13="Mr. & Mrs. FireFire"]愛回家[/quote]

火生火太,你地識冇奈,就結婚..........

拍拖前 : 古惑女
拍拖後 : 逃出摩幻紀

兩套大家都可能冇印象............因為兩套都係95-96年的作品

[quote:05f89142e0="Teresa&Fai"]拍拖前 : 古惑女
兩套大家都可能冇印象............因為兩套都係95-96年的作品[/quote]

古惑女,是有吳鎮宇的.....right....

[quote:19eb2cae9b="bikbark"]拍拖前:小親親 (正式第一次兩個人去睇戲)
拍拖後:U-571[/quote]都成3年幾前啦,"小親親" d劇情都重記得,不過U-571就淨係記得好似係講二次大戰時d潛艇戰
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:4b15129b8a="dick&queenie"][quote:4b15129b8a="Teresa&Fai"]拍拖前 : 古惑女
兩套大家都可能冇印象............因為兩套都係95-96年的作品[/quote]

古惑女,是有吳鎮宇的.....right....[/quote]

死o羅.........套戲咁耐都冇咩印象.........吳鎮宇又拍過咁多部古惑戲......真係唔記得有冇佢份..........但有珍妹同短頭髮莫文蔚...............