藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4841|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

Jul 04 - World Cup 4強賽事 [複製鏈接]

隨住大家心愛o既球隊出局後 大家好似靜晒落o黎 但世界杯未完ga
快d一齊落力咀咒德國啦!!!

3:00am 德國 vs 意大利
Rambler Crest Soccer Club

Re: Jul 04 - World Cup 4強賽事

[quote:623b234c54="Eddy Lam"]隨住大家心愛o既球隊出局後 大家好似靜晒落o黎 但世界杯未完ga
快d一齊落力咀咒德國啦!!!

3:00am 德國 vs 意大利[/quote]

我心愛既球隊未出局 :
我係16年來既德國躉 ops:

[quote:4edbb346f5="hales"]
我心愛既球隊未出局 :
我係16年來既德國躉 ops:[/quote]

Oh...失閣晒... 但唔知點解由我識睇波開始 我就唔like德國... ops:

[quote:bb9dff5caf="Eddy Lam"][quote:bb9dff5caf="hales"]
我心愛既球隊未出局 :

Oh...失閣晒... 但唔知點解由我識睇波開始 我就唔like德國... ops:[/quote]

冠軍戰我希望係意大利對葡萄牙 :em04:
然之後葡萄牙首度奪取世界杯冠軍 :face13:

[quote:e65d72ee43="Eddy Lam"][quote:e65d72ee43="hales"]
我心愛既球隊未出局 :

Oh...失閣晒... 但唔知點解由我識睇波開始 我就唔like德國... ops:[/quote]

無關係 個人喜好嗟 :

今晚 納粹 VS 假波王國 我覺得正路計....都係和波 :mrgreen:  :mrgreen:
睇o下邊隊偷到雞 但係如果120分鐘假波王國未能KO納粹既話
咁納粹應該好大機會入決賽...事關 12碼方面...假波王國射12碼心理質素一向比較低....... :em03:

[quote:247d89b583="hales"]無關係 個人喜好嗟 :

今晚 納粹 VS 假波王國 我覺得正路計....都係和波 :mrgreen:  :mrgreen:
睇o下邊隊偷到雞 但係如果120分鐘假波王國未能KO納粹既話
咁納粹應該好大機會入決賽...事關 12碼方面...假波王國射12碼心理質素一向比較低....... :em03:[/quote]

無可否認德國今屆踢得好好 意大利要贏一定要出盡12成功力先得.

[quote:9cfc63525c="Eddy Lam"][quote:9cfc63525c="hales"]
我心愛既球隊未出局 :

唔可以比德國嬴o架 :face13: 意大利加油呀!
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:de209c6c88="dracula"]唔可以比德國嬴o架 :face13: 意大利加油呀![/quote]

我支持你!!!

[quote:9840591f33="Eddy Lam"][quote:9840591f33="dracula"]唔可以比德國嬴o架 :face13: 意大利加油呀![/quote]

我支持你!!![/quote]

不過而家好似踢o緊歐洲國家杯咁呢 :em05:
見過鬼就唔怕黑啦~

我估:
1.德國
2.葡萄牙
3.意大利
4.法國