藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3499|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

慘~~~~最鍾意果兩隊都out左... [複製鏈接]

一晚走晒~~~~~~~~~~~~ :em01:

我仲慘!兩日 out 左三隊! :em01:
亞根庭、英格蘭同埋巴西!真係非常非常吾開心。 :em06:

[quote:481ee989fa="Jeffrey & Shirley"]我仲慘!兩日 out 左三隊! :em01:
亞根庭、英格蘭同埋巴西!真係非常非常吾開心。 :em06:[/quote]

葡汁蝸牛意粉~ 再加隻咸豬手! :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

唉...英格蘭今埸d組織唔錯 此個勢仲幾好 估唔到碧咸傷出 跟住朗尼好
踩唔踩 踩人o個度...  :em03:

巴西仲衰 一開波就俾法國head住o黎踢 俾人逼到一腳似樣d既射門都冇...  :em05:

淨番呢4隊 唯有捧葡萄牙...   :em18:
Rambler Crest Soccer Club

我最愛既英格蘭:em06:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:035c6e25b4="Eddy Lam"]唉...英格蘭今埸d組織唔錯 此個勢仲幾好 估唔到碧咸傷出 跟住朗尼好

巴西仲衰 一開波就俾法國head住o黎踢 俾人逼到一腳似樣d既射門都冇...  :em05:

淨番呢4隊 唯有"碰"葡萄牙...   :em18:[/quote]

除o左德國之外 其他三隊我都捧!!!
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:00a9d3f16a="dracula"]除o左德國之外 其他三隊我都捧!!![/quote]

唯有寄望意大利搞掂德國啦~
Rambler Crest Soccer Club

[quote:82824ccfdb="dracula"][quote:82824ccfdb="Eddy Lam"]唉...英格蘭今埸d組織唔錯 此個勢仲幾好 估唔到碧咸傷出 跟住朗尼好

淨番呢4隊 唯有"碰"葡萄牙...   :em18:[/quote]

除o左德國之外 其他三隊我都捧!!![/quote]

除o左o個四隊之外 其他o既我都捧 :em17:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:c027d71b85="wychan"][quote:c027d71b85="dracula"][quote:c027d71b85="Eddy Lam"]唉...英格蘭今埸d組織唔錯 此個勢仲幾好 估唔到碧咸傷出 跟住朗尼好

除o左德國之外 其他三隊我都捧!!![/quote]

除o左o個四隊之外 其他o既我都捧 :em17:[/quote]

除o左o個四強之外 其他o既我都唔捧 :em17: :em17:  :em17:

原來禽晚咁精彩呀? :face13:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。