藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

千人砌機大匯演 [複製鏈接]

[quote:d6cdf9fe8f="Teresa&Fai"]有份參與好威呀...........你又唔事先介紹下...........等我地呢d唔識砌機既跟埋你地一齊去.........邊學邊砌.............咁就有份參與又有平機執..............[/quote]

I want to learn how to assemble a computer too.      

[quote:16240af49c="Teresa&Fai"]有份參與好威呀...........你又唔事先介紹下...........等我地呢d唔識砌機既跟埋你地一齊去.........邊學邊砌.............咁就有份參與又有平機執..............[/quote]

因為參加者只可帶一個人去,所以....

另外有quota所以我都是幫公司去砌,我只是參與者,並不是機主。

日後有機會再通知有平機之好地方吧!

[quote:eb557fa5b0="Gi Gi"][quote:eb557fa5b0="Teresa&Fai"]有份參與好威呀...........你又唔事先介紹下...........等我地呢d唔識砌機既跟埋你地一齊去.........邊學邊砌.............咁就有份參與又有平機執..............[/quote]

I want to learn how to assemble a computer too.      [/quote]

各位有無想過係這裡開一個有關”電腦”topic的專欄,幫幫一o的有電腦問題o既朋友,不知好不好?! :roll:

另外有quota所以我都是幫公司去砌,我只是參與者,並不是機主。

要幫公司砌 ??咁都得:em03:  :em03:

咁算唔算係強制同公司砌呀????????

[quote:5c3577f30d="Teresa&Fai"]

要幫公司砌 ??咁都得:em03:  :em03:

咁算唔算係強制同公司砌呀????????[/quote]

OT 同 兩餐都包曬,仲claim番車費。  :wink:

而且是我自己自願參與,好讓自己對將來子女有個交代〔雖然只是砌機,亦是人生中一個鼓舞,如果真成為世界紀錄的話 :em04:  :em04: 〕

咁又幾好喎.............

[quote:074e7fc6bd="Teresa&Fai"]咁又幾好喎.............[/quote]

OK la. 不過不失。

另外,今日拍o左一o的video,而且仲有Shine同港姐黎打氣。

but 好悶,因為係何寶生教砌機,而且仲用左兩小時”彩排” :em03:

[quote:36e7e2f0ae="Jeffrey & Shirley"][quote:36e7e2f0ae="Gi Gi"][quote:36e7e2f0ae="Teresa&Fai"]有份參與好威呀...........你又唔事先介紹下...........等我地呢d唔識砌機既跟埋你地一齊去.........邊學邊砌.............咁就有份參與又有平機執..............[/quote]

I want to learn how to assemble a computer too.      [/quote]

各位有無想過係這裡開一個有關”電腦”topic的專欄,幫幫一o的有電腦問題o既朋友,不知好不好?! :roll:[/quote]

好呀 .......

[quote:c2f5c7676f="Teresa&Fai"]有份參與好威呀...........你又唔事先介紹下...........等我地呢d唔識砌機既跟埋你地一齊去.........邊學邊砌.............咁就有份參與又有平機執..............[/quote]

報紙早一排都有講...

唔識砌可以問 Ice 佢好厲害架  :em09:

[quote:42c7a69595="Gi Gi"][quote:42c7a69595="Jeffrey & Shirley"][quote:42c7a69595="Gi Gi"][quote:42c7a69595="Teresa&Fai"]有份參與好威呀...........你又唔事先介紹下...........等我地呢d唔識砌機既跟埋你地一齊去.........邊學邊砌.............咁就有份參與又有平機執..............[/quote]

各位有無想過係這裡開一個有關”電腦”topic的專欄,幫幫一o的有電腦問題o既朋友,不知好不好?! :roll:[/quote]

好呀 .......[/quote]

贊成..........