藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7474|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

千人砌機大匯演 [複製鏈接]

請問有無人明天會去"千人砌機大匯演"會場呢?

Re: 千人砌機大匯演

[quote:0bc6fd511b="Jeffrey & Shirley"]請問有無人明天會去"千人砌機大匯演"會場呢?[/quote]

咩黎架? :?:

Re: 千人砌機大匯演

[quote:8809e0d857="Ice"][quote:8809e0d857="Jeffrey & Shirley"]請問有無人明天會去"千人砌機大匯演"會場呢?[/quote]

咩黎架? :?:[/quote]

其實我都想知..........不過我以為係d  common野.........所以唔敢問......

只要俾成本價 就可以買到電腦 不過要在現場DIY

[quote:b8bc9b5440="hales"]只要俾成本價 就可以買到電腦 不過要在現場DIY[/quote]

咁唔識砌機咪買唔到o羅..................  可唔可以買左返屋企然後搵人砌呀?????同埋一部電腦既成本價即係幾多呀??????係咪淨係今日先有咋同埋係邊度舉行呀????????我係咪問左好多問題呀???????

砌完回來了。

這是香港首個最多人同時砌機的健力士世界紀錄的項目。

今次好似總共有961人一齊砌,不知是否仍入世界紀錄呢?!三個月後便知。

有興趣到以下網頁看看:

http://www.pcdiyassembly.com

[quote:a8d67687e4="hales"]只要俾成本價 就可以買到電腦 不過要在現場DIY[/quote]

嘩 !  咁荀 !  :em07:

組件的牌子同型號選擇多唔多 ?  平幾多呀 ?  :?:

如果下年我買電腦時會再攪多次就好喇 !!!  :em11:
Simpsons

兩類機

AMD XP2400+ / Intel P4 2.4G

前者$3688包15" LCD後者5688包17" LCD。

價錢以AMD的最平 平過出面好多。

最後仲有照片獻上。

照片於最後結束前幾分鐘拍攝。

[quote:51278cb04f="Jeffrey & Shirley"]砌完回來了。

這是香港首個最多人同時砌機的健力士世界紀錄的項目。

今次好似總共有961人一齊砌,不知是否仍入世界紀錄呢?!三個月後便知。

有興趣到以下網頁看看:

http://www.pcdiyassembly.com[/quote]

Breaking the Guinness World Records ???  It is amazing .....    :em11:  :em11:  :em11:

有份參與好威呀...........你又唔事先介紹下...........等我地呢d唔識砌機既跟埋你地一齊去.........邊學邊砌.............咁就有份參與又有平機執..............