藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 17023|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

7月份第一場 (7/8 SAT) [複製鏈接]

早D報案,希望夠人自己友踢la

8-7-2006
地點:葵涌運動場1號硬地或青衣公園
時間:下午6-8
注意:等我睇邊個場唔曬(或者各師兄比意見)
希望可以自己友對賽

1. chee
2. Eddy
3. Dennis
4. EpSon
5.
6.
7.

TBC:
NG: Grassman (不在HK)

8-7-2006
地點:青衣公園
時間:下午6-8
自己友對賽

Team 1
1. chee
2. Eddy
3. Dennis
4. EpSon
5. Gary
6. Billy
7. Stephen

Team 2
1. 肥度
2. 肥度's friend
3. 肥度's friend
4. Patrick
5. EpSon's friend
6.
7.

TBC: Robert(要睇傷勢及放工後七點半趕唔趕倒 o黎青衣公園)
NG: Grassman (不在HK)
[/quote]
場地己確認  重差幾個  快d報名啦  

分隊波衫不成問題  我可以帶一批練習背心到!!!!!

[quote:eeb6903167="Eddy Lam"][quote:eeb6903167="R & M"]鋼門唔好去舊同學聚會啦!Team 1 需要您!

路人甲示[/quote]

搞到我好鬼想放班friend飛機...不過 Epson守龍技術比我更好 請放心!!!  :em12:[/quote]

oh!!! 無啦... 今晚要上堂 無得黎.... 要放大家飛機忝... 唉...
即係今晚少兩個人呀....

大家努力.