藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 咩咩豬
打印 上一主題 下一主題

邊隻mask好用?? [複製鏈接]

呢排好似有隻燕窩mask....不過唔知好唔好用.... :em05:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

我好DRY又皮膚敏感我用AVENE好好。

[quote:ca9a4345df="45B"]我好DRY又皮膚敏感我用AVENE好好。[/quote]
yeah yeah yeah 我都係呀,我最近乾到頂唔順,直頭晚晚用佢隻水份mask,掂  :em11:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

to bikbark
你有冇同佢支礦泉水一齊用呀仲正呀用mask'full'15minsthen用佢支礦泉水噴濕個face按1-2mins不洗只用tissue抹去mask 就ok la。好過只用mask架。
45B的Lily and Kendell

[quote:ac29856948="45B"]to bikbark
你有冇同佢支礦泉水一齊用呀仲正呀用mask'full'15minsthen用佢支礦泉水噴濕個face按1-2mins不洗只用tissue抹去mask 就ok la。好過只用mask架。[/quote]
hi 45B,nice to meet u
有呀,之前係跟住個方法用,但係我o黎期試過掉轉先後次序,先用佢支礦泉水噴濕塊面,然後就敷mask,輕輕按摩,跟住敷過夜,第二朝塊面好滑o架
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

會唔會整dirty張bed?

我訓覺比較少動作,so far 都好似無乜問題
不過我都試過係唔敷過夜,20 mins左右已經好掂

does it make the bed dirty?

sorry type the wrong question.
個mask會唔會硬左?乾哂?

唔會喎又,可能係有層礦泉水,所以個mask無乾晒硬晒
其實你試一晚睇o下,唔得都無壞嘛