藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7542|回復: 25
打印 上一主題 下一主題

邊隻mask好用?? [複製鏈接]

請各位女士推介下啦~~~

:em13: 羊咩咩愛MP5更愛豬豬 :em21:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

mask都分好多種唔同用途喎,你想知邊樣呀?
(以下全用化名,免得賣廣告,純粹個人同身邊朋友o既親身體驗)
排毒:聽聞話boods o個隻幾好
美白:我自己用過olate同hk2,覺得兩樣都唔錯,效果參唔多,但係hk2貴好多,所以都係用olate
保濕:我係用avane,但係香港賣得貴,要等有朋友去新加坡或者馬來西亞旅行先至買,平一半有多;有朋友用過newtrogena話唔錯,而 ipza 同biofirm o既保濕用品都應該唔差

不過用護膚品係好個人o既,好難話人o地用得好,然後用落自己到會得出一樣o既效果
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

咩咩豬趁前排FAXXL減價買左好多美白mask但係都無料到既~~~~
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

[quote:102c232322="咩咩豬"]咩咩豬趁前排FAXXL減價買左好多美白mask但係都無料到既~~~~ [/quote]

呢間野d product 係唔掂.....................

其實我都好少用mask 個人懶呀...........不過olate 我用過幾好............. 聽人講話olate 同hk2其實係同一個生產商不過走唔同line..........olate走中低價而hk2走貴價..........但人地話hk2 後生女唔好用..........因為係比較成熟既皮膚用......而且有倚賴性........用就好好..........唔用就仲衰過之前

係萬x有一隻藍色包裝(一盒好似有5包)既骨膠原mask都幾ok.............

係咪POXXS架???
用緊lu不過都好似....
或者係我皮膚太差

豬豬唔鍾意放煙花因為放煙花羊咩咩就要返工羊咩咩返工就陪唔到豬豬了 :em16:

各位有無好用eye mask 介紹呢???

estxx lauder...豬媽媽用緊話好過咩咩豬用緊o個隻shixxxdo喎

Besides HK2 Ernonazo is okay too.