藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2467|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

英格蘭 vs 厄瓜多爾 [複製鏈接]

英格蘭後防失誤
但厄瓜多爾球員單刀射中眉...  :shock:

Re: 英格蘭 vs 厄瓜多爾

半場 0:0

碧咸靚波!  :em04:
1:0

碧咸 d 體能唔多掂...

[quote:4f781dab9d="saga"]碧咸 d 體能唔多掂...[/quote]

係囉 佢搞乜呢 佢出名好體能個bor 但尾段佢踢到想嘔咁...
Rambler Crest Soccer Club

[quote:c481cd0bf2="Eddy Lam"]

係囉 佢搞乜呢 佢出名好體能個bor 但尾段佢踢到想嘔咁...[/quote]

佢出名好體能 因為佢出名少跑動 :
但尋晚谷到盡 所以呈現老態

昨晚是我今屆第一次看直播的賽事。我們坐在青衣城的地下看大電視,只能找一個不太好的位置觀看,大概有幾百人,氣氛很好。

當碧咸入波的時候,大家拍掌很久,又抵讚的! 靚都絕。萬人迷,冇令人失望啦!

但英國的前鋒真係太差,好多球都錯失,大家都唔期望入波,但都唔好打得咁肉酸。

昨晚見青衣城看波的人,英國入波都只是"欣慰"的感覺,沒有很大的期望,可能大家都知道,除非兩球係手,都唔好咁"老定"。

結果,經過一場拉布,對方又唔見好表現,才順利完場。

英格蘭的表現永遠都係強差人意,符符碌碌,多年來都習以為常。但情意結嘛,點都要睇既!  :?
原居民2004~2013

[quote:a5ae7d543a="saga"][quote:a5ae7d543a="Eddy Lam"]

係囉 佢搞乜呢 佢出名好體能個bor 但尾段佢踢到想嘔咁...[/quote]

佢出名好體能 因為佢出名少跑動 :
但尋晚谷到盡 所以呈現老態[/quote]

唔係bor...曾幾可時 佢成日都被統計出跑動最多o既球員o黎喎 不過可
能真係年紀大 機器壞...
Rambler Crest Soccer Club