藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

第二次版聚之唱K你o岩唔o岩? [複製鏈接]

[quote:6884290ee2="bunnud"]26/10號下畫我冇問題[/quote]

星期日中午去唱 lunch K ~~
唔唱既食野  :

如果講食野 旺角金雞間 energy lunch K set 幾好味  8)

[quote:5dee60a281="saga"][quote:5dee60a281="bunnud"]26/10號下畫我冇問題[/quote]

星期日中午去唱 lunch K ~~
唔唱既食野  :

如果講食野 旺角金雞間 energy lunch K set 幾好味  8)[/quote]

同埋平 & 唔太會俾人趕走~

廿六要去砍 ...
可以唱完先去 ~~

[quote:ec6fe0eda8="bunnud"]26/10號下畫我冇問題[/quote]
太可惜la!26/10要準備exam,無得去, :em01: 你地玩得開知d啦! :em02:

咩咩豬又去:-)
不過energy無乜歌bor :roll:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

最近起身,秋高氣爽。
我即刻想起BBQ~~~。
各位!!!!十一月,我約定大家。
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:e7d04a19bb="dick&queenie"]最近起身,秋高氣爽。
我即刻想起BBQ~~~。
各位!!!!十一月,我約定大家。[/quote]

好~~

energy 無新歌
但主要係金雞唔會俾人趕 同個lunch 好味   

咁其實今個星期六或日係咪即係去o架?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

慘慘~  :em01:

我日日日頭都去唔倒.... 你地玩得開心 d..... :em01:
見過鬼就唔怕黑啦~