藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3200|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

睇意大利對捷克 [複製鏈接]

時間︰二零零六年六月二十二日,晚上十時正之前

地點︰本人之寒舍

報名人士如下︰

1 ) R & M x 2

2 ) Patrick x 1

3 ) John x 1

4 ) Saga x 1

5 ) 伯爵 x 1

6 ) Hales x 1

7 ) Andy x 2

Re: 睇意大利對捷克

呢埸好睇呀.
我會係宿舍睇.... :dead:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:cfe436c280="Billy"]呢埸好睇呀.
我會係宿舍睇.... :dead:[/quote]

好難講
可能美國小勝加納
意大利悶和捷克  0:0 雙雙出線呢  :

[quote:c1618ac8b1="Billy"]呢埸好睇呀.
我都要係大陸宿舍睇了。

德國當地時間19日,26歲的伊亞昆達在上午的訓練中不慎手指骨折,而另一位當家射手基拿甸奴也在訓練中扭傷腳踝,不過據說傷勢並不嚴重。至於東尼,已經被意大利媒體普遍指責為『不適合大場面』

估計 恩沙基會出場
意大利同捷克主力射手都因傷缺席
睇下今晚邊一隊可以力挽狂瀾  :

[quote:a4028281d3="saga"]德國當地時間19日,26歲的伊亞昆達在上午的訓練中不慎手指骨折,而另一位當家射手基拿甸奴也在訓練中扭傷腳踝,不過據說傷勢並不嚴重。至於東尼,已經被意大利媒體普遍指責為『不適合大場面』

估計 恩沙基會出場
睇下今晚邊一隊可以力挽狂瀾  :[/quote]

一定開心死我老婆 :

[quote:8641e00301="FD"][quote:8641e00301="Billy"]呢埸好睇呀.
我都要係大陸宿舍睇了。[/quote]

你兩條友唔好借d意唔返落o黎喎... :em12:
Rambler Crest Soccer Club

哈~哈哈~哈哈哈~哈哈哈哈~哈哈哈哈哈~意大利首名喇~哈哈哈哈哈哈~

:em12:

[quote:aa0d0daba7="R & M"][quote:aa0d0daba7="saga"]估計 恩沙基會出場
睇下今晚邊一隊可以力挽狂瀾  :[/quote]一定開心死我老婆 :[/quote] :mrgreen:

不過呢,佢地去到16強我都已經好安慰囉~ :wink:
希望恩沙基有更加多埋門啦(都要有得打正選先得 :!: )
:em09:

恩沙基有波入 你好開心啦  

[quote:12b12b44e3="saga"]恩沙基有波入 你好開心啦  [/quote] :yeah:  :yeah:  :yeah:

不過...希望佢下次為國家隊入球會入得好睇o的啦~ :mrgreen:
:em09: