藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2526|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

捧巴西有運行 [複製鏈接]

巴西踢得好認真,唔打風流波! :em11:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

卡卡冇得頂!25碼燙射 1:0!

大哨場波好似發緊夢咁.....

又收左錢!:em05:

半場觸球次數應該唔超過10次.........=.=

細哨移中冇上介打右中咁好表現.
大哨就影都冇抵比人換...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:06a716ce45="hales"]大哨場波好似發緊夢咁.....[/quote]

佢個夢發o左好耐啦 :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

克羅地亞都係黑仔 其實有好多chance 但係都把握唔到
反而巴西隊今場波...乜咁多都係遠射 比較少用小組進攻
可能 都係因為大哨既問題 成場波 佢好似都係踢左34腳....=.=

[quote:cf81aa5c7a="hales"]克羅地亞都係黑仔 其實有好多chance 但係都把握唔到
反而巴西隊今場波...乜咁多都係遠射 比較少用小組進攻
可能 都係因為大哨既問題 成場波 佢好似都係踢左34腳....=.=[/quote]

克羅地亞真係踢得幾好 有幾球差d俾佢地入到 如果佢地keep到咁o既發揮
小組第二名應該冇走雞.

大哨o既表現真係令人失望 有幾次個波係身邊經過都唔 成埸射過1次波咁
大把... :em20:

巴西都有幾個黃金機會可以擴大比數 好似細哨o既頭鎚同埋阿祖安奴o既近射
不過整體o黎講巴西並未發揮到應有水準.
Rambler Crest Soccer Club

[quote:4220c7eac6="dracula"][quote:4220c7eac6="hales"]大哨場波好似發緊夢咁.....[/quote]佢個夢發o左好耐啦 :em18:[/quote]佢唔想醒喎~ :nowords:

睇報紙寫,連巴西總統都同領隊講佢擔心大哨o既體重影響表現呀!
:em09: