藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2137|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

荷蘭 vs 塞黑 [複製鏈接]

洛賓單刀
1:0

荷蘭後防唔係好穩
塞黑球員入球能力不足 如果唔係有機射穿雲達沙....

塞黑守都唔錯 荷蘭攻擊力好似不足

e~saga 你係咪睇cable tv o架??? :face13:
:em09:

Re: 荷蘭 vs 塞黑

[quote:8c6301d656="saga"]洛賓單刀
1:0

荷蘭後防唔係好穩
塞黑球員入球能力不足 如果唔係有機射穿雲達沙....

塞黑守都唔錯 荷蘭攻擊力好似不足[/quote]

荷蘭成隊波淨係打洛賓一個 但獨食到死 成日都帶住個波自己射; 雲佬踢到冇晒影 成場波都唔知有冇掂過10腳波; 雲達沙仲搞笑 守龍守到抽筋都有... :dead: 希望佢地o黎緊會踢番好d啦.
Rambler Crest Soccer Club

[quote:1aaeb9268d="milk"]e~saga 你係咪睇cable tv o架??? :face13:[/quote]

我無裝 cable TV.

我本來諗住去  ice 屋企睇世界盃 ... (佢屋企有裝)
睇我少數想睇既幾場
只可惜 ...  :em06:

Re: 荷蘭 vs 塞黑

[quote:3d99a8b82e="Eddy Lam"]

荷蘭成隊波淨係打洛賓一個 但獨食到死 成日都帶住個波自己射; 雲佬踢到冇晒影 成場波都唔知有冇掂過10腳波; 雲達沙仲搞笑 守龍守到抽筋都有... :dead: 希望佢地o黎緊會踢番好d啦.[/quote]

雲達沙年紀大 機械壞 ...
以前斯文都成日扭到腰 XDDDD

[quote:65cd6f980f="saga"]我無裝 cable TV.[/quote]我已經忍唔住.....今晚裝左喇!

[quote:65cd6f980f="saga"]我本來諗住去  ice 屋企睇世界盃 ... (佢屋企有裝)
睇我少數想睇既幾場
只可惜 ...  :em06:[/quote]好可惜~ :em06:

星期六過開o黎RC可以上o黎我地度睇呀! :em19:

[quote:bfbfbb3a8b="milk"]

星期六過開o黎RC可以上o黎我地度睇呀! :em19:[/quote]

多謝 Milk & Robert 先
咁夜 唔好意思打擾既  

哈~唔打擾o架,因為星期五、六同日都應該會有唔少人o係我屋企睇波! :mrgreen: