藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: yo and lok
打印 上一主題 下一主題

泳池冬天係咪無水? [複製鏈接]

I think the swim pool will maintain open during winter as share with hotel....
Flat B in Tower 3

有冇人知道點解成日都只係我們自己討論
究竟有冇長實OR和黃D人直接答到我們?

[quote:13ba2eb727="Alan Tung"]有冇人知道點解成日都只係我們自己討論[/quote]
因為呢個係業主網

如果要和黃答既話 就要send email去官方網站

咁我們有冇人向發展商提及過這些問題?

[quote:2e954c478f="Alan Tung"]有冇人知道點解成日都只係我們自己討論
究竟有冇長實OR和黃D人直接答到我們?[/quote]

因為依度係"小圈子"社群.  未成氣候...

[quote:d70e683368="manhk167"][quote:d70e683368="Alan Tung"]有冇人知道點解成日都只係我們自己討論
究竟有冇長實OR和黃D人直接答到我們?[/quote]

因為依度係"小圈子"社群.  未成氣候...[/quote]

其實我地早排將某D討論過或者係大家有疑問而又想知既問題 集合埋一齊 以咨詢形式聯署去信比和黃 依家等緊佢地既回覆! 你地係咪唔知?

想知我地問乜 就要向"業主群內務專區"到睇! 點樣去呢度 詳情請睇呢度先http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?t=528
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:74868e9cd5="Alan Tung"]你們有冇發覺<藍澄灣>這裡有很多問題
第一 : 嘈音問題
第二 : 現在又話有泳池問題
究竟仲有冇問題傢[/quote]

第一 : 其實嘈音係香港邊度冇丫
第二 : 泳池只不過係窄少少o者 (仲要睇下你同邊度比喎)

其實真係冇咩問題...........都未入伙...........你唔好好似我以前咁la...........我登記左做member之後先知有咁多問題............但呢d 都係我地擔心/憂慮o者........希望在明天嗎.............relex     

輕鬆跳 開心叫 煩惱自然少..................