藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5351|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

泳池冬天係咪無水? [複製鏈接]

如果個泳池一到冬天就唔放水咁每年咪有四五個月得番條二百米深坑?  :?: :roll:  :?:

Re: 泳池冬天係咪無水?

[quote:253e861035="yo & lok"]如果個泳池一到冬天就唔放水咁每年咪有四五個月得番條二百米深坑?  :?: :roll:  :?:[/quote]

一定要有水o架~~ 得幾度我都要游o架~~~  :twisted:
見過鬼就唔怕黑啦~

喵~
唔會冇水o既 就算唔服侍你 都要服侍酒店班大帝o麻!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

SWIMMING POOL...

[quote:2e365396ae="貓貓仔&貓貓女"]喵~
唔會冇水o既 就算唔服侍你 都要服侍酒店班大帝o麻!![/quote]

CAT BOY & GIRL

噤喎起碼就算冇人swimming都要俾個好d既view / image俾d遊客睇 8) haha if 我係d遊客黎間hotel睇倒前面1大條渠喎我都有d想轉過間個view好d既hotel la :mrgreen:

小YEN

其實冬天冇人游水但放水入去咪好似個人工湖,都幾high的。但水費就貴d,最終都是由滾你費度扣....
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:76eb81bcdb="wychan"]其實冬天冇人游水但放水入去咪好似個人工湖,都幾high的。但水費就貴d,最終都是由滾你費度扣....[/quote]
咁我落去放船仔lu...

[quote:a9c1fb4ae6="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:a9c1fb4ae6="wychan"]其實冬天冇人游水但放水入去咪好似個人工湖,都幾high的。但水費就貴d,最終都是由滾你費度扣....[/quote]
咁我落去放船仔lu... [/quote]

咁不如養住魚先...........又或都改做臨時釣蝦場+燒烤場

你們有冇發覺<藍澄灣>這裡有很多問題
第一 : 嘈音問題
第二 : 現在又話有泳池問題
究竟仲有冇問題傢

[quote:8c3f399be6="Alan Tung"]你們有冇發覺<藍澄灣>這裡有很多問題
第一 : 嘈音問題
第二 : 現在又話有泳池問題
究竟仲有冇問題傢[/quote]

Not only these two.
I think it is good for you to know about all those potential problems and keep on eyes  :wink:

就算冬天個泳池無放水 只要管理公司將個泳池整得靚靚地o既話 都唔算係大問題
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的