藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11318|回復: 31
打印 上一主題 下一主題

不如一齊睇世界杯第一場... [複製鏈接]

不過我老婆要訓覺.
我屋企唔得. :dead:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

好!但我屋企有小朋友,都唔得!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我屋企無裝有線.....咁邊個得?

[quote:4120bbeb6d="hales"]我屋企無裝有線.....咁邊個得?[/quote]

第一場亞視有得播唔一定要裝左有線架....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:4e171570fc="grassman"]好!但我屋企有小朋友,都唔得![/quote]

Me too!!!
Rambler Crest Soccer Club

喂喂喂~o尋唔o尋女球迷一齊睇先???

如果o尋o既話,而又唔嫌棄o既,第一場可以o黎我樹睇(我家皇上已批准啦 :mrgreen: ),但係其他要用有線睇o既場數就要靠大家喇! :face13:

ATV節目時間表
23:15 世界妹大派對
23:45 2006世界盃揭幕戰〔直播〕: 德國 對 哥斯達黎加
00:30 正式開波時間
世界盃時間表http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=8664

OK o既就6月9號(星期五晚)準時23:00集合!

註︰全場飲品由足球隊隊長草人提供,全場糖水及甜品由足球隊隊員比利提供,全場小食由其他足球隊隊員提供!~掂晒~ :yeah:
:em09:

妳不如負責睇住我地足球隊隊員  d 小朋友 等佢地可以安心睇波 又或者到時整宵夜比我地食 咁都幾好喎~ :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

11點幾鐘喎~班小朋友都訓晒啦~
:em09:

[quote:5c1a34d2e1="milk"]喂喂喂~o尋唔o尋女球迷一齊睇先???

如果o尋o既話,而又唔嫌棄o既,第一場可以o黎我樹睇(我家皇上已批准啦 :mrgreen: ),但係其他要用有線睇o既場數就要靠大家喇! :face13:

ATV節目時間表
23:15 世界妹大派對
23:45 2006世界盃揭幕戰〔直播〕: 德國 對 哥斯達黎加
00:30 正式開波時間
世界盃時間表http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=8664

OK o既就6月9號(星期五晚)準時23:00集合!

註︰全場飲品由足球隊隊長草人提供,全場糖水及甜品由足球隊隊員比利提供,全場小食由其他足球隊隊員提供!~掂晒~ :yeah:[/quote]

Milk,記住打扮做世界杯女郎! :em04:

全場飲品,OK,豪比你! :mrgreen:  (p.s. with upper limit budget!)

我會帶埋足球上黎開波!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:629c20b153="grassman"]Milk,記住打扮做世界杯女郎[/quote]

:em07: ---> :dead:
見過鬼就唔怕黑啦~