藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

急~~邊間銀行做按揭最優惠呢? [複製鏈接]

其實可唔可以同原本o個間傾~ 叫佢比返人地做到o既優惠 如果唔係我就轉~
咁得唔得呢?? :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:21fe1db324="Billy"][quote:21fe1db324="dracula"]其實可唔可以同原本o個間傾~ 叫佢比返人地做到o既優惠 如果唔係我就轉~
咁得唔得呢?? :em18:[/quote]

你可以試吓我以前試過.
未必可以減到同最低果間一樣.
但唔使轉按冇咁煩.[/quote]

佢老闆!! 佢叫我比較完之後比我認為最優惠o既一間佢睇 之後再話我知做唔做到~ 我只係想知佢最多可以做到幾多之嘛~ 又唔係要佢 p-p 佢咁講即係唔想做o野o者~ 比著第二個已經 dup o左佢~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:c68c3521ce="saga"][quote:c68c3521ce="Henry So"]富邦P-2.75[/quote]

中信同大新都做到 p-2.75 首年仲有 p-3 or p-2.85

不過.... 供樓佔入息百份比因為息口上升 已經超過 50% 喇 .. (借貨人)
我地又唔想要另一成員做擔保人 .. 所以由唔搞喇
仲要有三年罰息期
儲d 錢 到時一 log 俾佢減年期 ~~~[/quote]

好早已經超過 50% la (我) :sweat:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:764938dc1d="saga"][quote:764938dc1d="Billy"]

多過50%真係好大壓力喎.... :sweat:[/quote]

佢一個人供 當然比較吃力
之但係..佢唔係同油王既女 ...
應該生活無憂喎  :

其實只要加個擔保人 就可以夠 50% ...[/quote]

:x 咩油王呀? 我冇騷擾你你做乜騷擾我呀? 你好好打咩? 你做乜挑釁我呀?
我好大壓力..你知唔知呀?!

話時話加個擔保人 萬一我瓜o左老襯 咁佢咪... :face13:
見過鬼就唔怕黑啦~

我都想知~ 我都係鎖到 8月
見過鬼就唔怕黑啦~