藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7214|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

給喜歡電車男的您 [複製鏈接]

我未睇過電影版 不過我覺得電影版個女主角好唔靚......
電視版電車男 著住格仔衫同大眼鏡 真係好搞笑....像真度極高....我識一d類似ge人 個look真係一模一樣0架....哈哈
個女主角就靚好多啦.....想當日見到伊東美咲賣PN唇膏廣告 唔查唇膏ge我 都想買返枝來查0下.....哈

我終於睇左一集青蛙變王子...我諗我會追埋落去 :mrgreen:
其實套戲最大問題係......男主角 :dead:
但係女主角就好cute....
青春偶像台劇都唔係唔好睇...正如當日ge流星花園 好睇到爆 (只限於第一集...續集好 :em15: )

[quote:84af60fda4="bikbark"][quote:84af60fda4="Tomato"]我終於睇左一集青蛙變王子...我諗我會追埋落去 :mrgreen:
其實套戲最大問題係......男主角 :dead:
但係女主角就好cute....
青春偶像台劇都唔係唔好睇...正如當日ge流星花園 好睇到爆 (只限於第一集...續集好 :em15: )[/quote]
亞茄 唔係喎 如果由頭睇起到尾 (當然要睇原裝國語版)
你就會發覺個男主角係部戲好睇o既其中一個原因.
佢個樣就......一時時啦 扮茼萵o個陣好d.[/quote]

之但係 :poor: .........我接受唔到男主角gel起晒個頭...... :yeah: