藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

星期日 [5月21日] 去行山 - 荃錦坳至深井 [複製鏈接]

[quote:659b743f64="leemoksau"][quote:659b743f64="milk"][quote:659b743f64="wychan"]大佬啊 時間點乜都冇 點報呀? :nowords:[/quote]net up mood wah?

:sweat: o愛地邊懂 net o的輕音呀![/quote]

SORRY係我打錯. 唔慣用速成. ops:[/quote]

都叫你俾心機讀書 唔好抄功課啦.... :sweat:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:7b0a6e85f8="wychan"]

都叫你俾心機讀書 唔好抄功課啦.... :sweat:[/quote]

仲好講 你個爛鬼mon dum咗佢啦. :x
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

好似落雨喎....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

八卦下 落咁大雨最尾行唔行得成呀?

[quote:632ca1dbab="siukwai"]八卦下 落咁大雨最尾行唔行得成呀?[/quote](高音)行得成~祇係路程改左行荃灣街市.....之嘛...

我無參加o架,我都係靠估咋~(喇~肥仔,唔好抦呀o下,抦"師孻"雷公劈o架~) :em09:
:em09:

[quote:92f61f29f9="milk"][quote:92f61f29f9="siukwai"]八卦下 落咁大雨最尾行唔行得成呀?[/quote](高音)行得成~祇係路程改左行荃灣街市.....之嘛...

我無參加o架,我都係靠估咋~(喇~肥仔,唔好抦呀o下,抦"師孻"雷公劈o架~) :em09:[/quote]

哈哈 我以為改左搭車去左終點食燒鵝

[quote:57d528b342="siukwai"][quote:57d528b342="milk"][quote:57d528b342="siukwai"]八卦下 落咁大雨最尾行唔行得成呀?[/quote](高音)行得成~祇係路程改左行荃灣街市.....之嘛...

我無參加o架,我都係靠估咋~(喇~肥仔,唔好抦呀o下,抦"師孻"雷公劈o架~) :em09:[/quote]

哈哈 我以為改左搭車去左終點食燒鵝 [/quote]
因為太大雨,最後都係無去到呀!連街都好似無落過! - 朱C奶今次你估我吾同喇!~~哈哈! :
希望今個星期六會好天啦! ops:

[quote:b221de4243="Jeffrey & Shirley"][quote:b221de4243="siukwai"][quote:b221de4243="milk"][quote:b221de4243="siukwai"]八卦下 落咁大雨最尾行唔行得成呀?[/quote](高音)行得成~祇係路程改左行荃灣街市.....之嘛...

哈哈 我以為改左搭車去左終點食燒鵝 [/quote]
因為太大雨,最後都係無去到呀!連街都好似無落過! - 朱C奶今次你估我吾同喇!~~哈哈! :
希望今個星期六會好天啦! ops:[/quote]

可能真係要改去食燒鵝啦:

本 港 地 區 今 日(25/5/2006) 天 氣 預 測
部 分 時 間 有 陽 光 。 最 高 氣 溫 約 28 度 。 吹 和 緩 東 南 風 。
展 望 : 明 日 大 致 天 晴 , 週 末 及 下 週 初 有 雨

http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/fndc.htm?defaultpopup=0

肥仔,不如考慮六月四號上山啦,又可以順便悼念 o下六四﹗

如果是這樣,呀,你不要悲哀,共和國的旗幟上有我們血染的風采...... :em12:

可能個天真係吾鍾意我哦! :dead: