藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5199|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

Relaxing House Buffet [複製鏈接]

大家有無食過呢?
(上面自助晚餐成人最新價錢 我見到係$118..詳見新都會海報)
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

仲有呢個set dinner....好浪漫個名.......不過我影得好濛. :em18:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我同老婆行過都見到.
d相睇落好似幾正咁.
但係都未去試過.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我都想同隻佬去浪漫0下.... ops:
個樣又真係睇落好好味咁...

食完後話俾我地聽好唔好食播. :wink:

千祈唔好去呀.....我上個星期試左勒 d款式好少 冷盤就只有青口 凍蝦 三文魚同螺 壽司就得幾件 仲要d魚生好差 有張膠紙包住 好似百佳買返黎.....

熱盤就得12款 仲有少少沙律 雪糕亦只有雲呢拿同香芋兩款 仲係雀巢既.....總之就非常唔好食啦...... :em10:

[quote:ebaa8122c9="YY & KC"]千祈唔好去呀.....我上個星期試左勒 d款式好少 冷盤就只有青口 凍蝦 三文魚同螺 壽司就得幾件 仲要d魚生好差 有張膠紙包住 好似百佳買返黎.....

熱盤就得12款 仲有少少沙律 雪糕亦只有雲呢拿同香芋兩款 仲係雀巢既.....總之就非常唔好食啦...... :em10:[/quote]

我同老婆上星期五都食完黎.
完全同意你講法.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

完全唔抵食! :em16:

0下.......好彩未去食0者..... :em05:

嘩! 成日諗住近近地去試下,好彩我漏氣冇去到。

咁多唔多D自由人呀? 平時朝早喺大家樂,見親既佢地都真係咁嘈,講野D聲大到好似街市賣菜咁,想靜D咁睇下報紙都唔得 :em05: