藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

婚紗頭飾 [複製鏈接]

原來當兩個人一齊相處得耐左,真係連神態都會相似o既~ ops:
[quote:5dbd7ad88b="hales"]要要要~~~~
多多都要~ :shock:[/quote]
[quote:5dbd7ad88b="RangerX"]要要要~~~~
多多都要~  :shock:[/quote]

依然係咁o岩行過~ :
:em09:

[quote:9d793c752f="RangerX"]要要要~~~~
多多都要~  :shock:[/quote]
好似好肚餓咁喎! :em18:

[quote:da0c270e80="milk"]原來當兩個人一齊相處得耐左,真係連神態都會相似o既~ ops:[/quote]
佢地越黎越似樣,第日妳出門口既時候,小心認錯人呀! :

[quote:4de19ea619="Jeffrey & Shirley"][quote:4de19ea619="milk"]原來當兩個人一齊相處得耐左,真係連神態都會相似o既~ ops:[/quote]佢地越黎越似樣,第日妳出門口既時候,小心認錯人呀! :[/quote]5座~2座~...2座~5座~...5座~2座~...2座~5座~............好暈... :em18:

[quote:48fb5a37ab="milk"][quote:48fb5a37ab="Jeffrey & Shirley"][quote:48fb5a37ab="milk"]原來當兩個人一齊相處得耐左,真係連神態都會相似o既~ ops:[/quote]佢地越黎越似樣,第日妳出門口既時候,小心認錯人呀! :[/quote]5座~2座~...2座~5座~...5座~2座~...2座~5座~............好暈... :em18:[/quote]
我搵 Robert 黎。
Robert: :em21:
Milk: :em04:
- 另一版本 -
Robert: 有蕃薯食呀!
Milk: :shock: 邊道!邊道!

[quote:a1e37c7d44="Jeffrey & Shirley"]我搵 Robert 黎。
Robert: :em21:
Milk: :em04:
- 另一版本 -
Robert: 有蕃薯食呀!
Milk: :shock: 邊道!邊道! [/quote]...唔.............. ops:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

H/RX,你地要唔要多兩對尖頭高掙鞋影相呀?
一對銀色---配婚紗及晚裝
一對銹金紅線---配裙褂

o岩o既我就搵日遞出窗口~ :

又話係窗口遞出黎 尋晚係你窗口伏左成晚都唔見!  :x
我真係乜都見唔到啊~ 淨係見到你同Robet咩咩咋~  
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:3dfef3525b="RangerX"]又話係窗口遞出黎 尋晚係你窗口伏左成晚都唔見!  :x
我真係乜都見唔到啊~ 淨係見到你同Robet咩咩咋~  [/quote]

“咩咩”呀?有咩咩睇? :em09:

[quote:099a7ed9c4="RangerX"]又話係窗口遞出黎 尋晚係你窗口伏左成晚都唔見!  :x
我真係乜都見唔到啊~ 淨係見到你同Robet咩咩咋~  [/quote]作死~尋晚我遞出窗好耐都無人應喎~   :x
但係就聽到 D...D...D...D聲o羅...   

[quote:099a7ed9c4="Tomato"]“咩咩”呀?有咩咩睇? :em09:[/quote]咩呀~呀劉師奶妳想睇咩呀~係咪想睇羊咩咩先~ :em12:

點jack 係咪手飾之類都要借jack??? 我有d呀 我都想每樣都影張相留念架但係先已部dc仔影得唔好睇 係咪要借jack順便幫我影埋吖 :  :  :  :
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~