藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

30/04/2006(星期日) : 踩單車 [複製鏈接]

Re: 30/04/2006(星期日) : 踩單車

[quote:116d32ed94="R & M"]唔知有冇人有興趣o係四月三十號去大圍踩單車入大埔呢? h:

日期︰30/04/2006(星期日)

集合時間︰14:15 / 15:30

集合地點︰RC小巴站 / 大圍火車站旁新強記門口等

晚餐另議!

請報名︰[/quote]

1. R&M x 2

2. 小恐龍 x 1

3. leemoksau x 1

4.

5.
..
.
:em09:

不如我地今個星期日踏單車去 "Tooloo Highway 800幾" 搵朋友,睇下佢地o既地方如何囉! :
睇下 D 屋正吾正都好吖! 不過記得幫我帶埋個腦,因為我怕失憶! :

[quote:7b68b1034b="Jeffrey & Shirley"]不如我地今個星期日踏單車去 "Tooloo Highway 800幾" 搵朋友,睇下佢地o既地方如何囉! :
睇下 D 屋正吾正都好! 不過記得幫我帶埋個腦,因為我怕失憶! :[/quote]

咁積係您倆個宜家報名啦﹗

唔知有冇人有興趣o係四月三十號去大圍踩單車入大埔呢?  

晚餐另議!

請報名︰

1. R&M x 2

2. 小恐龍 x 1

4. Jeffrey & Shirley x 2

5.

[quote:2db8578efd="R & M"][quote:2db8578efd="Jeffrey & Shirley"]不如我地今個星期日踏單車去 "Tooloo Highway 800幾" 搵朋友,睇下佢地o既地方如何囉! :
睇下 D 屋正吾正都好! 不過記得幫我帶埋個腦,因為我怕失憶! :[/quote]

晚餐另議!

請報名︰

1. R&M x 2

2. 小恐龍 x 1

5.[/quote]
我再問清楚 D 先下。 ops:  :

[quote:bf53fcc4b5="Jeffrey & Shirley"][quote:bf53fcc4b5="R & M"][quote:bf53fcc4b5="Jeffrey & Shirley"]不如我地今個星期日踏單車去 "Tooloo Highway 800幾" 搵朋友,睇下佢地o既地方如何囉! :

晚餐另議!

請報名︰

1. R&M x 2

2. 小恐龍 x 1

5.[/quote]
我再問清楚 D 先下。 ops:  :[/quote]

問你老公呀... 小心佢老點你喎 (人地話架炸) :HIT:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:6c94a9aab8="wychan"][quote:6c94a9aab8="Jeffrey & Shirley"][quote:6c94a9aab8="R & M"][quote:6c94a9aab8="Jeffrey & Shirley"]不如我地今個星期日踏單車去 "Tooloo Highway 800幾" 搵朋友,睇下佢地o既地方如何囉! :

晚餐另議!

請報名︰

1. R&M x 2

2. 小恐龍 x 1

5.[/quote]
我再問清楚 D 先下。 ops:  :[/quote]

問你老公呀... 小心佢老點你喎 (人地話架炸) :HIT:[/quote]

咁油係﹗ :!:  佢老公成日老點人 h:

今日16:18居然有二十八個人(包括本人)同時上網,真係咁多人兩手 fing fing 無o野做~

[quote:fd175bf40e="R & M"]今日16:18居然有二十八個人(包括本人)同時上網,真係咁多人兩手 fing fing 無o野做~[/quote]

吓.......我路過八掛下咋 :sweat: .........我閃........

[quote:e8038fe162="Jeffrey & Shirley"]不如我地今個星期日踏單車去 "Tooloo Highway 800幾" 搵朋友,睇下佢地o既地方如何囉! :
睇下 D 屋正吾正都好吖! 不過記得幫我帶埋個腦,因為我怕失憶! :[/quote]骨艾 D 呀~ :em11:
有得踩、有得睇又有得玩,呢雲仲唔好過"驚人出奇蛋"~ :em12:
:em09:

因為唔識踩單車:face13:等下次再join你們 ,玩得開心o的。
天晴 :em14:  :em14: 天晴 :em14:  :em14:
返來o羅~~ 返來o羅~~ :mrgreen: