藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

有冇人知個櫃 [複製鏈接]

匿名  發表於 2003-7-21 16:00:06
慘...我都仲未決定..... :?

我收樓先唸
我係隱形人  :em19:

我諗住到時打去問下先~ 唔知叫唔叫做係壞消息 - 果日上去揀個櫃時果個人同我講因為恆昌太好生意驚妘y唔切所以先搵左宜家呢間Paul Y 囉 .... 價錢都應該唔會貴得過恆昌 .. 如果唔係邊夠恆昌鬥. 呇a都係按自己要求做o既 ~~ 不過我就好似做得過左火嘻嘻 ... 我打算拆左其中一面牆將間屋由直廳改做橫廳 ... 起碼都多成萬幾呀我諗 > <
裝修搞到好灰同好火o既Billy :evil: :twisted:

匿名  發表於 2003-7-21 16:07:38
[quote:3a4afcef6a="wicyh"]我收樓先唸[/quote]
wicyh 咁你有冇用$888個套裝櫃?

無呀 唔實用

匿名  發表於 2003-7-21 16:12:24
[quote:ed5b23da47="wicyh"]無呀 唔實用[/quote]
oic...

[quote:30a01547cb="firefire"][quote:30a01547cb="wicyh"]無呀 唔實用[/quote]
oic...[/quote]

你未去睇咩?

匿名  發表於 2003-7-21 16:19:35
[quote:7c614a75f2="wicyh"][quote:7c614a75f2="firefire"][quote:7c614a75f2="wicyh"]無呀 唔實用[/quote]
oic...[/quote]

你未去睇咩?[/quote]
睇過一次....但想等到傢私套裝出再去睇多次

[quote:d189ee4bdc="wicyh"][quote:d189ee4bdc="firefire"]始終覺得恆昌個櫃好似靚仔d.....
但Paul.y個櫃又好似實(靜)d[/quote]

Paul.y個櫃又好似實(靜)d 咩? 我覺得好簡陋 又無飾櫃[/quote]

太簡陋唔好用

同埋個櫃於滿野 隔音效果會好d ~

[quote:abd0eaf1df="Billy&Christy"]我諗住到時打去問下先~ 唔知叫唔叫做係壞消息 - 果日上去揀個櫃時果個人同我講因為恆昌太好生意驚妘y唔切所以先搵左宜家呢間Paul Y 囉 .... 價錢都應該唔會貴得過恆昌 .. 如果唔係邊夠恆昌鬥. 呇a都係按自己要求做o既 ~~ 不過我就好似做得過左火嘻嘻 ... 我打算拆左其中一面牆將間屋由直廳改做橫廳 ... 起碼都多成萬幾呀我諗 > <[/quote]
Paul Y.......
保羅德祥係藍澄灣既總承建商喎......... :shock:
Paul Y間野大個恆昌好多呢.......
不過唔知做傢私呇a掂唔掂...